BASKETBALL CH. LEAGUE

Περιστέρι: Μαθαίνει τον αντίπαλό του στα προκριματικά του Basketball Champions League

Ο Δημήτρης Κατσίβελης με την φανέλα του Περιστερίου
Ο Δημήτρης Κατσίβελης με την φανέλα του Περιστερίου INTIME

Η σεζόν 2021/22 ξεκινάει και επίσημα στο Basketball Champions League, αφού σήμερα (13/9) ξεκινούν οι οι τρεις από τους τέσσερις προκριματικούς ομίλους. Μαθαίνει αντίπαλο το Περιστέρι, που φιλοξενεί έναν από τους τέσσερις ομίλους.

Το Basketball Champions League έχει σήμερα (13/9) το πρώτο του τζάμπολ, αφού ξεκινούν οι τρεις από τους τέσσερις προκριματικούς ομίλους, με έναν εξ αυτών να διεξάγεται στο Περιστέρι.

Οι "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" δεν αγωνίζονται σήμερα, αφού έχουν περάσει bye τον προημιτελικό και περιμένουν ήδη στα ημιτελικά, τα οποία είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη (15/9). Εκεί, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Κλουζ (Ρουμανία) - Σαλόν Βάιλπας (Φινλανδία), που αναμετρώνται στις 20:30. Λίγο νωρίτερα, στις 17:00, η κυπριακή ΑΕΚ Πετρολίνα θα αντιμετωπίσει την κροατική Σπλιτ. Οι άλλοι τρεις όμιλοι θα φιλοξενηθούν σε Τρεβίζο, Ταλίν και Σόφια.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Basketball Champions League. Σε περίπτωση που το Περιστέρι προκριθεί, τότε θα βρεθεί στον 7ο Όμιλο, μαζί με την Χάποελ Χολόν, την Μπρίντιζι και την Νταρουσάφακα. Σε περίπτωση που ηττηθεί, τότε θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup και στον 7ο όμιλο, ο οποίος είναι ακόμα... υπό διαμόρφωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του προκριματικού ομίλου του Περιστερίου:

13 Σεπτεμβρίου

(17:00) Πετρολίνα ΑΕΚ - Σπλιτ

(20:30) Κλουζ - Σαλόν Βάιλπας

15 Σεπτεμβρίου

(17:00) Φρίμπουργκ - Νικητής Πετρολίνα ΑΕΚ/Σπλιτ

(20:30) Περιστέρι - Νικητής Κλουζ/Σαλόν Βάιλπας

17 Σεπτεμβρίου

(20:30) Τελικός

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ