FIBA EUROPE CUP

Οι αντίπαλοι του Ιωνικού, του Ηρακλή και του Περιστερίου στο FIBA Europe Cup

Οι παίκτες του Ιωνικού BC
Οι παίκτες του Ιωνικού BC EUROKINISSI

Τους αντιπάλους τους στο FIBA Europe Cup έμαθαν το μεσημέρι της Πέμπτης το Περιστέρι, ο Ιωνικός Νίκαιας και ο Ηρακλής σε κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του FIBA Europe Cup στην Γερμανία εκεί όπου Ηρακλής και Ιωνικός έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προκριματικά της διοργάνωσης. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχει και το Περιστέρι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και θα αντιμετωπίσει την Ακαντέμικ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο- Σόποτ.

Σε περίπτωση που προκριθεί, θα τοποθετηθεί στο πέμπτο γκρουπ μαζί με μία εκ των Τσμόκι/Μονς/Λέιντεν, με τη Μπαχτσεσεχίρ και την Μόρναρ Μπαρ.

Από την άλλη ο Ιωνικός βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και κληρώθηκε στον έκτο όμιλο με μία εκ των Μονς/Λέιντεν, την Αντβέρπ και τη Σπόρτινγκ.

Το Περιστέρι συμμετέχει στα προκριματικά του Basketball Champions League ενώ σε περίπτωση που δεν καταφέρει να προκριθεί, θα συνεχίσει στο Fiba Europe Cup και τοποθετήθηκε στο στο 7ο γκρουπ. Εκεί θα περιμένει ποια άλλη ομάδα δεν θα τα καταφέρει στο BCL που θα είναι μια εκ των Μπάκεν/Λόντον/Τρεβίζο.

Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup
Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup



Το ζευγάρι του Ηρακλή στα προκριματικά
Το ζευγάρι του Ηρακλή στα προκριματικά
TAGS FIBA EUROPE CUP ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ