ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πέκοβιτς, πάρε... την ΚΑΕ

Πέκοβιτς, πάρε... την ΚΑΕ

Ο Νίκολα Πέκοβιτς βρέθηκε στο ματς της Παρτίζαν με τη Μέταλατς (εμφανίστηκε με μπότα και πατερίτσες) και μίλησε για όσα έζησε φέτος στο ΝΒΑ, αλλά και το αν βοήθησε τη σερβική ομάδα, με χορηγία.

Ο Νίκολα Πέκοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση, στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού, στις 9/4 και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σεζόν και η σειρά τραυματισμών που είχε σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Ο Μαυροβούνιος σέντερ των Wolves επέστρεψε στο Βελιγράδι και μολονότι κινείται ακόμα με προστατευτική μπότα και πατερίτσες, βρέθηκε στη Hala Pionir για να δει το ματς της Παρτίζαν, με τη Μέταλατς.

Όταν τον είδαν οι φίλαθλοι, δημιούργησαν σύνθημα με το οποίο του ζητούσαν... να αγοράσει την Παρτίζαν! Εκείνος αρκέστηκε στο να πει ότι " όπως και αν είμαι, δεν γινόταν να μην έλθω σε ματς της ομάδας. Παρακολούθησα τους ημιτελικούς της ΑΒΑ Liga με τον Ερυθρό Αστέρα και λυπάμαι για τον αποκλεισμό. Ελπίζω η ομάδα να βγει πιο δυνατή από αυτήν τη διαδικασία".

Ομολόγησε ότι " όλη τη σεζόν είχα τραυματισμούς. Οι γιατροί έκαναν σύσκεψη και αποφάσισαν πως θα έπρεπε να κάνω επέμβαση. Είναι δύσκολο για εμένα, αλλά προσπαθώ να μένω αισιόδοξος. Είναι περίπλοκη η κατάσταση, διότι δεν πρέπει να βιαστώ να επιστρέψω. Αν το κάνω, θα προκαλέσω μεγαλύτερο πρόβλημα".

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει βοηθήσει φέτος την Παρτίζαν, οικονομικά, σχολίασε " δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Το μόνο που θα πω είναι ότι η Παρτίζαν αποδεικνύει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι, όταν οι φαν οργανώνονται για να βοηθήσουν".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ