ΡΕΘΥΜΝΟ

Πεδουλάκης: "Κομβικός αγώνας"

Πεδουλάκης: "Κομβικός αγώνας"
ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την αναμέτρηση με την Ολυμπιάδα και τόνισε ότι είναι κομβική

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΑΓΟΡ ανέφερε: " O αγώνας απέναντι στην Ολυμπιάδα είναι σίγουρα κομβικός. Θέλουμε τη νίκη για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση των παιδιών και να νοιώσουν σαφώς μεγαλύτερη σιγουριά.

Βλέπω ότι βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα στην προπόνηση και θέλω αυτό να το βγάλουμε και στον αγώνα. Πρέπει να μη χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο παιχνίδι, έτσι ώστε να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Θέλουμε τη νίκη

".

Aναφορικά με τα πλάνα του ο Πεδουλάκης δεν άνοιξε τα χαρτιά του... " Ο αγώνας του Σαββάτου είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο. Αν αναφέρω τα σημεία στο οποία θα κριθεί το παιχνίδι, θα είναι σαν να αποκαλύπτω τη στρατηγική μας. Το σίγουρο είναι ότι παιχνίδια σαν κι αυτά σωστά χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι".

Όσο για την παρουσία των φιλάθλων ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: " Ο κόσμος επιβάλλεται να σταθεί στο πλευρό μας. Γνωρίζω ότι στηρίζει ενεργά την ομάδα και θέλω πλέον να το διαπιστώσω και ο ίδιος. Πρέπει να αποτελέσει τον 6ο παίχτη μας. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι της ομάδας μας ότι με τη στήριξη τους θα δώσουν μεγάλη ώθηση και στήριξη στα παιδιά, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι".

Κατά τα άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν αφού όλοι οι παίκτες γυμνάζονται κανονικά.





TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ