ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην προπόνηση ο Βάλντας

Στην προπόνηση ο Βάλντας
Κουμουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κούμουλος καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον ΑΓΟΡ με την Ολυμπιάδα. Έρχεται ο Βάλντας...

Συγκεκριμένα, ο Κούμουλος μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας, τόνισε: " Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είμαστε πλέον σε οριακό σημείο, αντιμετωπίζοντας στην έδρα μας την Ολυμπιάδα. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής νίκη, όμως πάντοτε αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Εμείς δεν πρέπει να έχουμε άλλη απώλεια στην έδρα μας και δεν πρέπει τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα να μας βάλουν από κάτω".

Φυσικά η προσπάθεια του Ρεθύμνου χρειάζεται στήριξη και ο Κούμουλος κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο: " Καλώ τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Η δύναμη του μέχρι τώρα και ο παλμός του μας έχουν εντυπωσιάσει. Πολλά νέα παιδιά στην ομάδα εντυπωσιάστηκαν με την έδρα μας και θα ήθελα το Σάββατο να κάνουμε για άλλον ένα αγώνα "καμίνι" το γήπεδο μας. Να είναι σίγουροι ότι θα μας δώσουν φτερά".

Τέλος, ο Κούμουλος, μίλησε και για τον Αργύρη Πεδουλάκη: " Στον αγώνα με το Περιστέρι είχαμε κάνει μόλις δύο προπονήσεις με το νέο μας προπονητή. Πλέον αρχίζουμε και αφομοιώνουμε τη φιλοσοφία του, μιας και έχουμε πλέον περισσότερο χρόνο μαζί. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική αφού με σκληρή δουλειά θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με το Αιγάλεω και παράλληλα θα αναδείξουμε περισσότερο τα θετικά μας στοιχεία. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι αναμφίβολα ένας πολύ έμπειρος προπονητής και σίγουρα η βοήθεια του θα είναι μεγάλη. Προσπαθεί να μας μεταδώσει τη φιλοσοφία του και πιστεύω ότι αυτό ήδη άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο".

Νέο απόκτημα ο Βάλντας

Παράλληλα, ο Πεδουλάκης θα δοκιμάσει τον 23χρονο Βασίλιους Βάλντας για να τον δοκιμάσει στις προπονήσεις και στη συνέχεια αναμένεται να αποκτηθεί από τον ΑΓΟΡ. Έχει ύψος 2.03μ. και παίζει στη θέση "4", ενώ έχει αγωνιστεί στην πολωνική Άνβιλ. Ο Τέρενς Ρόμπερτς πάντως δεν έχει εντυπωσιάσει και λογικά θα αποχωρήσει από την Κρήτη.

Αναλαμβάνει πόστο ο Κουφός;


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με το πόστο που θα αναλάβει ο Στέργιος Κουφός στον ΑΓΟΡ που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της κρητικής ομάδας.










TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ