STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Κάποιες στιγμές είχαμε διάθεση, άλλες όχι"

Πεδουλάκης: "Κάποιες στιγμές είχαμε διάθεση, άλλες όχι"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όπως το Διαμαντίδη από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως σε γενικές γραμμές ήταν ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειχναν οι παίκτες του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να ξεκουράσει κάποιους παίκτες όπως ο Διαμαντίδης.

"Είχαμε ένα παιχνίδι μετά από 48 ώρες και ουσιαστικά θέλαμε κάποια παιδιά να παίξουν περισσότερο και κάποια λιγότερο, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) που απλά μπήκε για να «ιδρώσει»", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Είχαμε κάποιες στιγμές που είχαμε διάθεση και κάποιες άλλες που είχαμε λιγότερη. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από τη διάθεση με δεδομένο και το κρύο. Καλή επιτυχία στα Τρίκαλα και στον κόουτς".

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπογράμμισε: "Όπως κάθε ομάδα έτσι και τα Τρίκαλα έχουν έξτρα κίνητρο με τον Παναθηναϊκό, Εμείς είχαμε και καλή περίοδο και καλή όμως στο τέλος ήμασταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε".

Σε ερώτηση για την wild card που εξασφάλισε η Εθνική σχολίασε: "Είναι νωρίς για Εθνική ομάδα αλλά είναι καλό ότι η ομάδα πήγε στο Παγκόσμιο".

Φλεβαράκης: "Το "soft" τιμωρείται"

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του μέχρι το 30 έμειινε ο Κώστας Φλεβαράκης ο οποίος υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα:

"Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς δεν δείξαμε το κίνητρο στο οποίο αναφέρθηκε ο Λουκάς. Είχαμε πολύ κακό ξεκίνημα και στην τετάρτη περίοδο στο ξεκίνημά της. Όταν παίζεις με μια ομάδα με τέτοια ποιότητα πρέπει να είσαι πιο σοβαρός.

Εμείς ήμασταν soft και όταν παίζεις έτσι δεν μπορείς να έχεις καμία τύχη με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Καλή επιτυχία στον Αργύρη και στον Παναθηναϊκό. Εμείς συνεχίζουμε πιο δυνατά γιατί το soft τιμωρείται".

Τέλος, ο Κρις Έβανς σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στην τρίτη περίοδο καταφέραμε και πετύχαμε κάποια σουτ και ισορροπήσαμε το παιχνίδι όμως στην τελευταία κάποια λάθη στην άμυνα μας έβγαλαν έξω από το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ