STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Είχαμε ένταση στο ξεκίνημα"

Πεδουλάκης: "Είχαμε ένταση στο ξεκίνημα"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού που του επέτρεψε να χτίσει μία μεγάλη διαφορά, αλλά αναφέρθηκε και στο χαλάρωμα προς το τέλος του αγώνα

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο γεμάτο ένταση και ενέργεια ξεκίνημα της ομάδας του στην αναμέτρηση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο χαλάρωμα στο τέλος, ενώ ξεκαθάρισε πως κάθε παιχνίδι είναι μέρος της προπόνησης και οι "πράσινοι" θα πρέπει να βελτιώνονται.

"Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, είμαστε συνέχεια σε ταξίδια και υπάρχει μια καταπόνηση. Στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε ένταση, ήμασταν συγκεντρωμένοι πήραμε μία διαφορά όσο προχωρούσε το παιχνίδι αλλά σε κάποιο σημείο χαλαρώσαμε", τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το βλέπουμε σαν μέρος της προπόνησης μας και μέσα σε συνθήκες παιχνιδιού να βελτιωνόμαστε. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα που έχουν μία καταπληκτική έδρα και πολύ κόσμο".

Πολύ καλό παιχνίδι με 15 πόντους και 4 ασίστ έκανε ο Νίκος Παππάς ο οποίος υπογράμμισε: "Παίξαμε σήμερα σε μια πολύ θερμή έδρα. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή πήραμε μια μεγάλη διαφορά, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, τη διατηρήσαμε μέχρι τέλους και κάναμε την δουλειά μας έτσι όπως έπρεπε. Τα Τρίκαλα στην έδρα τους είναι μία ομάδα που έχουν ενθουσιασμό ενώ είχαν και κάποια καλά διαστήματα".

Φλεβαράκης: "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα"

Στην αντίπερα όχθη, ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε: "Ο Παναθηναϊκός τόσο στο παιχνίδι με την Ελευσίνα αλλά και με μας σήμερα έφτασε σε καταπληκτικά επίπεδα απόδοσης. Η ομάδα η δικιά μας και λόγω της δυναμικότητας της αλλά και λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Για μας τώρα αρχίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και το κέρδος μας απ τα πρώτα παιχνίδια είναι οι εμπειρίες που απέκτησαν οι παίχτες αλλά και ο συγκλονιστικός κόσμος που κατέκλεισε το γήπεδο. Ο αντικειμενικός μας στόχος στην συνέχεια είναι να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε".

Τέλος, ο Μάριος Ματαλόν εκπροσώπησε τους παίκτες των Τρικάλων BCAries: "Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή, ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, ξέφυγε από την αρχή και στο δεύτερο μέρος εμείς προσπαθήσαμε να καλύψουμε κάπως την διαφορά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να διεκδικήσουμε στην συνέχεια αυτό που μας αναλογεί".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ