ΠΑΟΚ

Παρελθόν Χόρβατ-Χάνσελ

Παρελθόν Χόρβατ-Χάνσελ
Mπάλντγουιν

Λύθηκαν τα συμβόλαια των Χάνσελ και Χόρβατ. Αισιόδοξος ενόψει ΑΕΚ είναι ο Ταμπ Μπάλντγουιν

" Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Υπάρχει θετική ατμόσφαιρα πλέον στην ομάδα και η παρουσία της νέας διοίκησης και όλα όσα έχει κάνει αυτές τις μέρες, μας έχουν βοηθήσει. Νομίζω ότι οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν, πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στη διοίκηση, ότι μπορούν να τα καταφέρουν και είμαι σίγουρος ότι εάν υπήρχε αυτή η κατάσταση από την αρχή της σεζόν, θα ήμασταν σίγουρα καλύτεροι και αγωνιστικά", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού κόουτς, που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους παίκτες των αντιπάλων, που μπορούν να κάνουν τη ζημιά: " Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, όπως ο Ουέσον, ο Έιβερι, ο Κυρίτσης, ο Μπάρλος και ο Ταπούτος, όλοι τους έχουν ταλέντο και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα να μην σουτάρουν καλά, αλλά είναι επικίνδυνοι σε αυτό τον τομέα. Για αυτό δεν πρέπει να κοιτάξουμε τα στατιστικά τους, αλλά το τι πραγματικά μπορούν να κάνουν στο γήπεδο και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, οι συνεργάτες μου κάνουν εξαιρετικό σκάουτινγκ για τον αντίπαλο και οι παίκτες θέλουν όσο τίποτε άλλο να πάρουμε αυτή τη νίκη. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Τέλος, ο τεχνικός του "Δικεφάλου", απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα και να γεμίσει την Πυλαία την Κυριακή: " Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση κι αυτό το γνωρίζουν οι φίλαθλοί μας. Ξέρουν όμως και τη σημασία αυτού του αγώνα και όλοι μας τους περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο, να δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα, που θα βοηθήσει εμάς και θα δυσκολέψει τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα μας δώσουν δύναμη".

Παρελθόν Χάνσελ και Χόρβατ
Τη λύση της συνεργασίας της με τους Χόρβατ και Χάνσελ, ανακοίνωσε την Παρασκευή, η διοίκηση της ΚΑΕ, που ευχαρίστησε τους δύο παίκτες για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές Ζόλταν Χόρβατ και Στιβ Χάνσελ. Η ΚΑΕ ευχαριστεί τους δύο καλαθοσφαιριστές για τη συνεργασία τους με την ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

Στη Βαρέζε ο Μπράουν
Μετά τον Τσενκ Ακιόλ, ακόμα ένας παίκτης που ήθελε ο ΠΑΟΚ, "χάθηκε". Ο λόγος για τον Τιερ Μπράουν που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαρέζε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός, που την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στη Νάπολι, ήταν ανάμεσα στους τρεις (μαζί με τους Οικονόμου και Ακιόλ), που ήθελε να φέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η νέα διοίκηση, αλλά πλέον μόνο ο Οικονόμου παραμένει ελεύθερος, αφού και ο Ακιόλ "τα βρήκε" με την Γαλατασαράι.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Μέσω του site της, η ΚΑΕ, ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας, ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο PAOK SPORTS ARENA την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:00.

Η γενική είσοδος είναι 10€ και τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο PAOK SPORTS ARENA.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, θα πωλούνται και το Σάββατο από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, και πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ - Βέροια, ενώ την Κυριακή θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια στο PAOK SPORTS ARENA.

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, τόσο το Σάββατο στο γήπεδο της Τούμπας, όσο και την Κυριακή στο PAOK SPORTS ARENA, μπορούν να προμηθευτούν και τα νέα εισιτήρια διαρκείας, που κυκλοφορούν με μειωμένες τιμές για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2007-08.

Οι τιμές των διαρκείας
VIP 2-3: 600 €
VIP 1-4: 200 € (προηγούμενη τιμή 300€)
Υπόλοιπες θύρες του γηπέδου: 50€ (προηγούμενη τιμή 75€)

Νέος χορηγός
" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με την εταιρία "ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΕΡΓΙΝΑ, Ευστράτιος Τασιόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ", που θα είναι υποστηρικτής στην προσπάθεια της ομάδας, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2007-08".
Η νέα μορφή του www.paokbc.gr
Τέλος, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Παρασκευή, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που είδαν και πάλι την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ανανεωμένη.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ, ζήτησε τη συμπαράσταση στην προσπάθεια της νέας διοίκησης: " Η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λειτουργεί ξανά. Ζητούμε την κατανόηση όλων των φίλων του ΠΑΟΚ και των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, για τα προβλήματα δυσλειτουργίας που υπήρξαν, αλλά και για το γεγονός ότι ακόμη ορισμένοι τομείς είναι υπό διαμόρφωση. Ζητούμε όμως και τη συμμετοχή σας, πρώτα και πάνω από όλα στο γήπεδο και δίπλα στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, αλλά και στο διαδίκτυο, με την επικοινωνία που όλοι πρέπει να έχετε με την ομάδα".



































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ