ΜΑΡΟΥΣΙ

Παραιτήθηκε ο Κακιούσης

Παραιτήθηκε ο Κακιούσης
Κακιούσης

Ο Κακιούσης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου. Προσωρινά Λινάρδος στο βάθος... Ρούσο

Την παραίτηση του υπέβαλε το απόγευμα της Κυριακής ο Λευτέρης Κακιούσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του Αμαρουσιου. Σε διαφορετική περίπτωση λέγεται ότι κι ο Αρης Βωβός θα του ζητούσε την αποχώρηση του, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε την απόφαση του μετά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών. Συνολικά, όμως, οι "κιτρινόμαυροι" απέτυχαν να δείξουν μια πορεία ανάλογη με αυτή των τελευταίων ετών.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων έχει 6 νίκες και 10 ήττες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός 8άδας για πρώτη φορά μετά το 2000!

Στο μεταξύ αναμένεται να τον διαδεχτεί -προσωρινά- ο Νίκος Λινάρδος, μέχρι δηλαδή να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης από την ελεύθερη αγορά. Στο πλευρό θα μείνει κι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ να αποχωρήσει αποφάσισε ο Γιώργος Πάνου.

Από τους προπονητές που έχουν εξεταστεί (Πεδουλάκης, Σούμποτιτς, Τόμιτς), αυτός που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο Ντάρκο Ρούσο, γνωστός από τη θητεία του στον Απόλλωνα Πατρών.

Πρόστιμο για την ήττα

Η απογοήτευση της διοίκησης της ομάδας δεν οδήγησε μόνο στην αλλαγή προπονητή αλλά και στην επιβολή προστίμου για την ήττα από την Ολυμπιάδα. Συγκεκριμένα οι παίκτες τιμωρήθηκαν με το 20% του μισθού τους, ενώ αναμένεται να "τρώνε" ανάλογο πρόστιμο σε κάθε εντός έδρας ήττα που θα ακολουθήσει!

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με το Μαρούσι ο Λευτέρης Κακιούσης δήλωσε: "Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με το Μαρούσι και την οικογένεια Βωβού. Ως πρώτος προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας. Κάτι έπρεπε να αλλάξει.

Και θέλω να πιστεύω ότι από όλη αυτή την διαδικασία η ομάδα θα βγει δυνατότερη και τελικά να βρει το δρόμο της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου γιατί μαζί εργαστήκαμε με ευσυνειδησία"

.

Η διοίκηση , σε πρώτη φάση, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του πρώτου προπονητή. Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε τα εξής: "Δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο από την εργατικότητα , το ήθος και την συνέπεια του Λευτέρη Κακιούση.

Τον πιστέψαμε και εξακολουθούμε να τον πιστεύουμε γιατί μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη έχουν αποδείξει ότι είναι εθνικό κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας"

.














TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ