ΜΑΡΟΥΣΙ

Παραιτήθηκαν 3 μέλη του ΔΣ

Παραιτήθηκαν 3 μέλη του ΔΣ
INTIME SPORTS

Την παραίτησή του από το ΔΣ της ΚΑΕ Αμαρουσίου ανακοίνωσαν ο αντιπρόεδρος Κώστας Κουτσούκος και τα μέλη Σπύρος Σταθούλης και Νικος Πέππας. Διαβάστε την ανακοίνωση

Ανακοίνωση με την οποία εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τους ανάγκασαν να υποβάλλουν την παραίτησή τους από το ΔΣ του Αμαρουσίου, εξέδωσαν οι κ.κ. Σταθούλης, Κουτσούκος και Πέππας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Αγανακτισμένοι από την αθέτηση των δεσμεύσεων του μεγαλομετόχου κ. Αρη Βωβού να αναλάβει τις οφειλές που δημιουργήθηκαν επί προεδρίας του, νιώθουμε υποχρεωμένοι να υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας από το ΔΣ της ΚΑΕ Αμαρουσίου.

Υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι αυτή ήταν η μοναδική προϋπόθεση που θέσαμε, το καλοκαίρι του 2010, προκειμένου να εμπλακούμε στην δύσκολη προσπάθεια να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι από τη στιγμή που αυτή δεν εκπληρώθηκε, τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί από τα κατασχετήρια που φτάνουν συνεχώς στην ΚΑΕ δείχνουν αξεπέραστα.

Το βασικότερο είναι ότι δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με βάση τον προϋπολογισμό που είχαμε εκπονήσαμε στο ξεκίνημα της περιόδου, ώστε να είμαστε συνεπείς απέναντι στις τρέχουσες λειτουργικές υποχρεώσεις, αφού τα έσοδα δεσμεύονται για να καλυφθούν χρέη της περιόδου Βωβού. Χωρίς αυτά δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε.

Ακόμη και αυτή την ύστατη ώρα , καλούμε τον κ. Βωβό να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων , προκειμένου να αναλάβει την διοίκηση και φυσικά όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει αφήσει και τις οποίες είχε υποσχεθεί ότι θα καλύψει, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη."

Μετά τιμής

Κώστας Κουτσούκος (αντιπρόεδρος ΚΑΕ)

Σπύρος Σταθούλης (μέλος)

Νίκος Πέππας (μέλος ΔΣ)".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ