STOIXIMAN AEGEANBALL

Παπαπέτρου: "Δεν περίμενε κανείς πως ο Σλούκας θα πάει στον Παναθηναϊκό, δεν είναι όλα αλήθεια όσα γράφονται για μένα"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα της Παρτίζαν
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα της Παρτίζαν ABA LIGA

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην COSMOTE TV στο περιθώριο του Stoiximan AegeanBall Festival και αναφέρθηκε τόσο στη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό όσο και στο δικό του μέλλον το οποίο είναι ανοιχτό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην COSMOTE TV στο περιθώριο του Stoiximan AegeanBall Festival και αναφέρθηκε τόσο στη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό όσο και στο δικό του μέλλον το οποίο είναι ανοιχτό.

Για τον Σλούκα τον οποίο χαρακτήρισε παικταρά υποστήριξε πως καταλαβαίνει την απόφαση του αν και κανείς δεν το περίμενε ενώ για το δικό του μέλλον σημείωσε πως πολλά ακούγονται αλλά ακόμα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.

"Μου λείψατε, μου έλειψε η Ελλάδα. Αυτό το event που έχω να έρθει τρία χρόνια και χαίρομαι που είμαι εδώ".

Έμαθες κάτι δίπλα στον Ομπράντοβιτς;

"Είναι ένας απίστευτος μπασκετάνθρωπος και άνθρωπος. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση είναι σχολείο".

Για το τι κρατάει απ' αυτόν;

"Νομίζω πως το πόσο απαιτητικός είναι κάθε μέρα και σε πιέζει να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό, αυτό είναι ο αθλητισμός. Το πείσμα που έχει εκτός τα μπασκετικά και η νοοτροπία που έχει είναι η παρακαταθήκη του".

Για το πόσα μπορεί να δώσει ο Λεσόρ στον Παναθηναϊκό;

"Πάρα πολλά. Ένας παίκτης που δίκαια βρισκόταν εκεί που βρισκόταν. Πάντα παίζει στο 100%. Και στην αμυντική πλεθυρά και στην επιθετική κάθε χρόνο ένα στερ απ θα δώσει πολλά"

Για το μέλλον του;

"Πολλά λέγονται και γράφονται δεν είναι όλα αλήθεια. Απολαμβάνω τις διακοπές μου. Δεν το έχω αναλύσει, δεν το έχω σκεφτεί, δεν έχω πάρει απόφαση".

Για την Εθνική και το παγκόσμιο;

"Ανυπομονώ. Έχω ένα θέμα με τον ώμο μου. Βλέποντας και κάνοντας να δώσω το παρόν".

Για τη μεταγραφή του Σλούκα και αν το περίμενε;

"Όχι δεν το περίμενε κανένας. Είναι μια επαγγελματική απόφαση. Εγώ μπορώ να τον καταλάβω καλύτερα. Ο Σλούκας είναι αθληταράς, είναι ένα παιδί που έχει αποδείξει ποιος είναι και τι είναι στο άθλημα. Έχει προσφέρει και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει. Δική του απόφαση και της οικογένειας του. Εγώ θα του ευχηθώ να είναι υγιής και να πάνε όλα καλα".

Για τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας και τις διαφορές τους;

"Όσον αφορά τα ντέρμπι οι φίλαθλοι είναι αρκετά παθιασμένοι στο γήπεδο. Στη Σερβία ίσως είναι χειρότερα μάλλον. Είναι χειρότερα όλα μέσα στο γήπεδο αλλά εκτός γηπέδου είναι καλύτερα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ