ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Το μπάσκετ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μετά τον σεισμό στην Τουρκία"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μυαλό του τόσο στα θύματα της Θύρας 7, όσο και στους χιλιάδες νεκρούς που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στην Τουρκία, είχε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, αφιέρωσε την νίκη της ομάδας απέναντι στην Άλμπα στα θύματα της Θύρας 7, όπως έπραξε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραγική καταστροφή που έχει πλήξει την Τουρκία.

"Είναι μια μέρα για εμάς και τον σύλλογο μας, μνήμης. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 και των οικογενειών τους. Άλλωστε το μπάσκετ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μετά και τον σεισμό στην Τουρκία και τα χιλιάδες θύματα. Η σύγκεντρωσή μας ήταν το πιο σημαντικό κλειδί στην επικράτησή μας και φάνηκε στο δεύτερο 10λεπτο που τη χάσαμε για λίγο και η διαφορά μειώθηκε στους 10 πόντους", σημείωσε αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Για την εμφάνιση παρά τις απουσίες: "Όπως είναι δομημένη η διαδικασία, όποιος στέκεται να δει τα προβλήματά του χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι σημαντικές οι απουσίες μας, αλλά εκεί είναι που η ενέργεια, η θέληση και το κάτι… παραπάνω για να φτάσουμε στις νίκες".

Για το ποιος είναι ο στόχος: "Πρέπει να κρατάμε υψηλά τα στάνταρ. Αν θεωρήσουμε κάτι δεδομένο τότε μια τόσο επιτυχημένη χρονιά ως τώρα, ίσως να οδηγηθεί σε τραγωδία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ