ΑΕΛ

Παπαχρήστος: "Κοιτάμε πιο ψηλά"

Παπαχρήστος: "Κοιτάμε πιο ψηλά"
Παπαχρήστος

Οι Θεσσαλοί πήραν την πολύτιμη νίκη απέναντι στο Μαρούσι και ετοιμάζονται για τον αγώνα με την Ολύμπια

Για την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής ο Γιάννης Παπαχρήστος τόνισε: " Προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά εκείνη που μας έριξε περισσότερο ψυχολογικά ήταν αυτή από τον ΠΑΟΚ.

Έπρεπε λοιπόν να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία στο ματς με το Μαρούσι για να εξασφαλίσουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή μας στην κατηγορία. Σίγουρα χρειαζόμαστε και κάποιες νίκες ακόμη, αλλά νομίζω πως αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί".

Όσο για τους στόχους των "βυσσινί" ο αρχηγός της ομάδας ανέφερε: " Νομίζω πως πλέον μπορούμε να κοιτάμε λίγο πιο ψηλά, αλλά εκείνο που θέλουμε είναι να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο αγωνιστικά καθώς υπάρχουν τα περιθώρια και αν γίνει αυτό θα ανέρθουμε πιο ψηλά και βαθμολογικά όσο προχωράει το πρωτάθλημα".

Ο γκαρντ της ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας. " Εμείς θα προσπαθήσουμε και πάλι να δουλέψουμε και να μελετήσουμε καλά το παιχνίδι και τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα.

Θα πω αυτό που λέω κάθε φορά σε κάθε ντέρμπι, θα κερδίσει η ομάδα που θα δείξει πιο ισχυρό χαρακτήρα. Σίγουρα το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση δίνει ένα μεγαλύτερο ακόμη ενδιαφέρον στην αναμέτρηση".

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις και ο Κώστας Πιλαφίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Παπανικολόπουλο που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο Μλάντεν Σόσκιτς δεν δείχνει απόλυτα έτοιμος.









TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ