EUROCUP

ΠΑΟΚ-Μονς: 83-69

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
οπαδοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ με πολύ καλή εμφάνιση νίκησε τη Μονς με 83-69, έχοντας τον Σέκουλιτς σε εξαιρετική μέρα

Βέβαια, τα γυαλιά από το κάρφωμα του Σέκουλιτς, στάθηκαν η αιτία για διακοπεί ο αγώνας για περίπου δεκαπέντε λεπτά, αλλά το κακό ήταν μικρό. Το σημαντικό ήταν να νικήσει ο δικέφαλος και με την απόδοσή που είχαν οι παίκτες του Κώστα Πιλαφίδη, θα ήταν δύσκολο να συμβεί αυτό.

Διότι, εκτός του Σέκουλιτς, ο Πάσαλιτς είχε 19 πόντους, ο Άλεν 14 και ο Σκεπάνοβιτς 13 πόντους, δημιουργώντας μια τετράδα που ήταν η πρωταγωνίστρια στην επικράτηση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία από την αρχή έδειξε να τη διάθεσή της να επιβάλλει το ρυθμό της και να μην αφήσει τη Μονς να πιστέψει στο διπλό.

Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο, κι όταν ακόμη Μονς μείωσε στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο δικέφαλος αντέδρασε σωστά, με τον Σέκουλιτς να αφυπνίζεται. Το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 43-30.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μονς προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν την άφησε. Οι Αλεν και Πάσαλιτς πήραν τη σκυτάλη από τον Σέκουλιτς και ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα με 83-69.

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 43-30, 59-48, 83-69

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Βεργίνης 2, Άλεν 14 (3), Τόμας 4, Σέκουλιτς 27 (2), Σκεπάνοβιτς 13 (3), Αγαδάκος 4 , Πάσσαλιτς 19 (2), Καλαμπόκης, Χαριτόπουλος,

Μονς: Ρότζερς 9 (1), Μακ 4, Χιούστον 23 (3), Έβανς 15, Πότερ 6 (1), Ντεζαβέρ 4, Μέϊτζορ, Μάρκοβικ, Νίκολσον 8

Πιλαφίδης: " Τέλος ο Τόμας, περιμένουμε τον Πάρκερ"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μονς ο Κώστας Πιλαφίδης προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Τζερόμ Άλεν. Ακόμη δήλωσε πως ο Τόμας είναι εκτός πλάνων, ενώ δεν έκρυψε πως ο "Δικέφαλος" περιμένει την απάντηση του Τζέισον Πάρκερ.

Ο Κώστας Πιλαφίδης μετά το τέλος του αγώνα είπε: " Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και είχαμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις γι' αυτό και φτάσαμε στη νίκη", ενώ εξήγησε ότι ο Άλεν αποτελεί παρελθόν, " Θέλει να μείνει ως το Σάββατο, ενώ εμείς θα πάρουμε άλλον στη θέση του. Είναι παρόμοια περίπτωση με του Άντι Πάνκο".

Σε ερώτηση σχετική με την επικείμενη μεταγραφή, ο Πιλαφίδης απάντησε με ερώτηση. " Εσείς θα συνεχίζατε με τον Ουάσινγτον και τον Τόμας"; προαναγγέλοντας με αυτόν τον τρόπο αλλαγή του πλέι μέικερ, ενώ για τον Ουάσινγκτον συγκεκριμένα είπε: " Είναι πολύ εκρηκτικός και ταχύς αλλά δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία".

Το καλύτερο το φύλαξε για το τέλος: " Περιμένουμε την απάντηση του Τζέισον Πάρκερ". Πρόκειται για τον πρώην Αμερικανό της ιταλικής Φεράρα στον οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση και περιμένει απάντηση για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άλεν.

Από την πλευρά των παικτών ο Σέκουλιτς είπε: " Το παιχνίδι μου πήγε και αισθάνθηκα καλά. Σημασία έχει η νίκη και αν προσέξουμε λίγο στη συνέχεια θα μπορέσουμε να προκριθούμε".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μονς, Νίξα Μπάφτσεβιτς, τόνισε: " Είμαι θυμωμένος από την εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και ειδικά στο τέλος δείξαμε κάποιες από τις αρετές μας".

























TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ