ΟΠΑΠ FINAL 8

ΠΑΟΚ - Άρης: Το τεράστιο καλάθι του Βασίλη Τολιόπουλου στα 13.9'' που έδωσε στους κίτρινους την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Βασίλης Τολιόπουλος πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Άρης KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με μία μοναδική ατομική ενέργεια σκόραρε το καλάθι που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Άρη στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Άρης ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να υπογράφει το αποτέλεσμα με προσωπικό καλάθι 13.9" πριν το τέλος.

Ο Έλληνας γκαρντ πήγε στο ένας εναντίον ενός και ολοκλήρωσε τη φάση με λέι απ για να δώσει το προβάδισμα στους κίτρινους με 76-74. Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε σκορ στην επόμενη κατοχή και το εισιτήριο για την τετράδα κατέληξε στα χέρια της ομάδας του Καστρίτη.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ