ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πάντερ για Ομπράντοβιτς: "Με έκανε να πιστέψω στο πλάνο και το όραμά του, ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος"

Ο Κέβιν Πάντερ
Ο Κέβιν Πάντερ EUROKINISSI

Ο Κέβιν Πάντερ είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Παρτίζαν και σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ο άνθρωπος που με το όραμά του τον έπεισε να επιστρέψει στο Βελιγράδι.

Η Παρτίζαν έκανε το μεγάλο "μπαμ" στις έως τώρα μεταγραφές και υπέγραψε τον Κέβιν Πάντερ από την Αρμάνι Μιλάνο. Η Παρτίζαν δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις της να χτίσει μία μεγάλη ομάδα και η συμφωνία της με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη θέση του προπονητή, είναι η τρανή απόδειξη.

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο Youtube και παραδέχτηκε πως το όραμα και το πλάνο του Ομπράντοβιτς ήταν αυτό που τον έκανε να αφήσει την EuroLeague και να πάει στο Βελιγράδι για την Παρτίζαν.

"Νιώθω πολύ καλά που είμαι στην Παρτίζαν. Είναι πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσουμε. Μία νέα πρόκληση όπως αυτή μου δίνει κίνητρο, ένα νέο ξεκίνημα. Μίλησα με τον Ομπράντοβιτς και με έκανε να πιστέψω στο πλάνο και το όραμά του. Μ' αρέσει να συνεργάζομαι με προπονητές που έχουν όραμα, ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος και με έπεισε.

Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερχόμουν ποτέ στην Παρτιζάν, δεν έτυχε. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία όμως και την είχα αντιμετωπίσει ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Αν έχουμε φέτος κόσμο στις κερκίδες θα είναι μία τρελή σεζόν και ανυπομονώ. Δεν ξέρω πότε θα έρθω στο Βελιγράδι αλλά σίγουρα θα είμαι εκεί όταν αρχίσει η προετοιμασία".

Δείτε τη συνέντευξη:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ