ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Βόμβα με Κέβιν Πάντερ η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς

Ο Κέβιν Πάντερ την εποχή που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό
Ο Κέβιν Πάντερ την εποχή που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Τεράστια κίνηση από την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ανακοίνωσε την απόκτηση του σούπερ σκόρερ Κέβιν Πάντερ.

Μια σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (2/7) η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς συμφώνησε με τον Κέβιν Πάντερ, τον 28χρονο σκόρερ που έκανε φανταστική χρονιά με την Αρμάνι Μιλάνο στη EuroLeague.

Ο Αμερικανός έκλεισε τη σεζόν 2020/21 με 14.3 πόντους (51% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 89% στις βολές), 1.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 24:42 σε 36 αγώνες με την ιταλική ομάδα που έφτασε μέχρι το Final Four.

Ο Πάντερ υπέγραψε μάλιστα διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία θα είναι ο ένατος σταθμός της καριέρας του μετά από το Λαύριο, την Αντβέρπ, την Ρόσα Ράντομ, την ΑΕΚ, την Βίρτους Μπολόνια, τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι που ήθελε να τον κρατήσει στο Μιλάνο.

Θυμίζουμε πως η Παρτίζαν αγωνίζεται στο EuroCup, έχοντας στόχο να γυρίσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στη EuroLeague και στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ με εγγυημένο συμβόλαιο. Με κινήσεις όπως αυτές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κέβιν Πάντερ, οι αποδοχές του οποίου θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ετησίως, μάλλον θα τα καταφέρει και μάλλον σύντομα.

Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που ο Ζόρντι Μπερτομέου μίλησε για το όραμα των 16 εγγυημένων συμβολαίων (αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13), με την Παρτίζαν και την πρωταθλήτρια Ιταλίας Βίρτους Μπολόνια του Σέρτζιο Σκαριόλο να είναι οι σημαντικότερες δυνάμεις που βρίσκονται εκτός EuroLeague.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ