ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς για την επιστροφή στην Παρτίζαν: "Η απόφασή μου ήταν εύκολη, να γυρίσει η ομάδα στη EuroLeague"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την επιθυμία του να δει την Παρτίζαν ξανά στη EuroLeague, με εγγυημένο συμβόλαιο, εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη σημερινή (28/6) παρουσίασή του από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν προκάλεσε σεισμό συναισθημάτων τις προηγούμενες ημέρες στο Βελιγράδι, με τον Σέρβο προπονητή να παρουσιάζεται σήμερα (28/6) με κάθε επισημότητα από τον σύλλογο και να δηλώνει πως η απόφασή του να γυρίσει στην τεχνική του ηγεσία ήταν εύκολη.

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο Όστογια Μιγιάιλοβιτς για την ευκαιρία να επιστρέψω και να δουλέψω στην Παρτίζαν. Η απόφαση ήταν εύκολη. Την πήρα κάποια στιγμή στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, όταν συνάντησα για πρώτη φορά τον πρόεδρο. Η συζήτησή μας κράτησε δύο, τρεις ώρες και στη συνέχεια πήρα την απόφασή μου" ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στο όνειρο να δει την Παρτίζαν ξανά στη EuroLeague, με εγγυημένο συμβόλαιο και όχι για μία σεζόν: "Από τη στιγμή που το σύστημα διεξαγωγής θα αλλάξει, θα πρέπει να έχουμε περισσότερες ομάδες από την περιφέρειά μας με εγγυημένα συμβόλαια στη EuroLeague. Αυτή είναι η επιθυμία μου. Όσο για τους στόχους μου; Είναι οι υψηλότεροι δυνατοί. Ξέρω τι περιμένει ο κόσμος από εμένα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γυρίσουμε στη EuroLeague. Όχι για μία σεζόν, διότι η ομάδα ανήκει σε αυτό το επίπεδο και το αξίζει".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROCUP ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ