EUROLEAGUE

Παντελιάδης: "Μας κόστισε η απειρία"

Παντελιάδης: "Μας κόστισε η απειρία"
Παντελιάδης

Την άποψη ότι ο Άρης άξιζε κάτι καλύτερο στο top-16, εξέφρασε ο Σπύρος Παντελιάδης

Η νίκη που μπορεί να μην έχει καμία απολύτως βαθμολογική σημασία απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά θα αποτελέσει το ιδανικό φινάλε για τους "κίτρινους" που πάλεψαν σκληρά σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάνε ακόμα ψηλότερα από την φάση των "16", αν δεν έχαναν κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες.
" Αξίζαμε κάτι περισσότερο", τόνισε ο Σπύρος Παντελιάδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, κάνοντας ένα σύντομο φλας μπακ στην πορεία της ομάδας στο TOP 16 και συνέχισε: " Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούσαμε και αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα".

" Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη εκτός έδρας με τη Μάλαγα και τη Δυναμό Μόσχας, όπως επίσης και με τη Μπενετόν Τρεβίζο στο Αλεξάνδρειο. Μας κόστισε όμως η έλλειψη εμπειρίας στα κρίσιμα σημεία και αυτό όμως που μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, παίζοντας για το όνομα του συλλόγου".

" Είμαι βέβαιος λοιπόν ότι θα αποχαιρετήσουμε ένδοξα την διοργάνωση και το ιδανικό θα είναι να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο TOP 16 με μια νίκη που θα δώσει χαρά τόσο σε εμάς, όσο και στον κόσμο μας".

Οι "κίτρινοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα λίγες ώρες πριν το τζάμπολ μελετώντας στο βίντεο στιγμιότυπα από τους τελευταίους αγώνες της Ουνικάχα Μάλαγα και κάνοντας μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου. Μοναδικός απών είναι ο Γιάννης Γιαννούλης που δεν ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως.

Τιμή στον Αμπντούλ – Ραούφ

Ένας από τους λίγους εν ενεργεία "θρύλους" του παγκοσμίου μπάσκετ που είχαμε όλοι μας την τύχη να απολαύσουμε φορώντας την ιστορική κίτρινη φανέλα, θα αγωνιστεί αύριο για τελευταία φορά ως παίκτης του Άρη. Ο λόγος βεβαίως για τον Αμερικανό Μαχμούντ Αμπντούλ - Ραούφ που προστέθηκε τον περασμένο Οκτώβρη στο δυναμικό των "κίτρινων" για να τους βοηθήσει στην Ευρωλίγκα, καθώς και σε δύο αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, προσφέροντας στην ομάδα τις τεράστιες εμπειρίες του, αλλά και τις αστείρευτες ικανότητες του εντός παρκέ.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναγνωρίζοντας λοιπόν την προσφορά του Μαχμούντ Αμπντούλ – Ραούφ στην ομάδα, αλλά και τα πολύ μεγάλα επιτεύγματα καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του, πρόκειται αύριο να τον τιμήσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, όπως ακριβώς αξίζει σε ένα παγκόσμιας εμβέλειας παίκτη.

Ο Μαχμούντ Αμπντούλ – Ραούφ θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι και το Σάββατο, ενώ θα αναχωρήσει την Κυριακή με προορισμό τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα την Ατλάντα.

Απολογείται την Παρασκευή
Κλήση σε απολογία στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ έφτασε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, για τα όσα αναγράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι "κίτρινοι" θα απολογηθούν με έγγραφο υπόμνημα που θα κατατεθεί την προσεχή Παρασκευή στα γραφεία του Δικαιοδοτικού Οργάνου.















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ