Πανιώνιος: Αποχαιρέτησε το "κλειστό" της οδού Αρτάκης

Πανιώνιος: Αποχαιρέτησε το "κλειστό" της οδού Αρτάκης

Οι παίκτες του Πανιωνίου το Σάββατο (16/2) προπονήθηκαν για τελευταίαφορά στην ιστορική έδρα της ομάδας τους.

Ο Πανιώνιος το Σάββατο αποχαιρέτησε το κλειστό γήπεδο της οδού Αρτάκης, καθώς το Σάββατο οι κυανέρυθρο προπονήθηκαν για τελευταία στην ιστορική έδρα της ομάδας τους.

Οι προπονήσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα γίνονται στο "Ανδρέας Βαρίκας" και στο κλειστό γήπεδο "Σοφία Μπεφόν" του Π. Φαλήρου, ενώ οι κυανέρυθροι συνεχίζουν τις διεργασίες για την αδειοδότηση της νέας τους έδρας.

"Η ώρα του «αποχαιρετισμού» για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στο κλειστό γήπεδο της οδού Αρτάκης δυστυχώς έφτασε, καθώς σήμερα (16/2) οι «κυανέρυθροι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στην ιστορική τους έδρα.

Από την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» και στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Π. Φαλήρου, όπου και θα δίνονται οι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τουλάχιστον έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Πανιώνιος: Αποχαιρέτησε το "κλειστό" της οδού Αρτάκης

Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της Κυριακής (17/02), με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου Νέας Σμύρνης, συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποσύνδεσης ηλεκτρικών προβολέων, καμερών ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων, καθώς και η μετακόμιση τους στην νέα έδρα της ομάδας μπάσκετ, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την αδειοδότηση του νέου γηπέδου.

Παράλληλα, γίνεται η καταβολή της μισθοδοσίας Ιανουαρίου σε διοικητικό προσωπικό, παίχτες και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ", αναφέρεται στο δελτίο Τύπου των κυανέρυθρων.

SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.