ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το 2ο "Παύλος Γιαννακόπουλος" που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα δοθεί μπροστά στο κοινό του. Οι πράσινοι διοργανώνουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά το " Παύλος Γιαννακόπουλος" στην μνήμη του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου.

Δύο περίπου εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Φενέρμπαχτσε και η Αρμάνι Μιλάνο, οι πράσινοι ενημέρωσαν για το ακριβές πρόγραμμα:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

(16:45) Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο

(19:00) Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

(15:45) Μικρός Τελικός

(18:00) Μεγάλος Τελικός

Θυμίζουμε ότι στο περιθώριο του διεθνούς τουρνουά, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ -δίπλα σε εκείνο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκτός αυτού, θα βραβευθεί ο Σιμόν Μιζράχι, για την προσφορά του επί πέντε δεκαετίες στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια για το 2ο "Παύλος Γιαννακόπουλος" θα τεθούν σε κυκλοφορία τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτές.

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ