ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Λάβαρο στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα διοργανώσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το "Παύλος Γιαννακόπουλος" στην μνήμη του ιστορικού παράγοντα του συλλόγου, με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο. Στο ΟΑΚΑ θα σηκωθεί λάβαρο στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα διοργανώσει το "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ. Ένα υψηλότατου επιπέδου διεθνές φιλικό τουρνουά, με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη του " κορυφαίου παράγοντα του συλλόγου", όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το "τριφύλλι".

Φέτος, το "παρών" θα δώσουν η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Φενέρμπαχτσε και η Αρμάνι Μιλάνο, οι οποίες απάντησαν θετικά στην πρόσκληση των "πρασίνων" για παρουσία στο ΟΑΚΑ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στο περιθώριο των αναμετρήσεων, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου που απεβίωσε στις 19 Μαρτίου. Ένα λάβαρο που θα τοποθετηθεί δίπλα σε αυτό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, για τα πενήντα χρόνια προσφοράς του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Λάβαρο στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ