GAME NIGHT LATE

Παναθηναϊκός: Η πρόταση και το ποσό που έχει βάλει στο τραπέζι για τον Κέβιν Πάντερ

Ο Κέβιν Πάντερ
Ο Κέβιν Πάντερ ABA LIGA/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Παντελής Βλαχόπουλος ανέλυσε στην Game Night Late του ANT1 τα δεδομένα που ισχύουν στην πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κέβιν Πάντερ. Το τεράστιο ποσό που του προσφέρουν οι "πράσινοι" και τα ποσά στα οποία θα κινηθούν το καλοκαίρι στην αγορά.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μέρες κάνει all in για την περίπτωση του Κέβιν Πάντερ. Του προσφέρει ένα χρυσό συμβόλαιο, ενώ την ίδια στιγμή ενδιαφέρον έχουν δείξει η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος ανέλυσε στην εκπομπή Game Night Late του ANT1 τα δεδομένα που ισχύουν, μιλώντας με λεπτομέρειες.

"Αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος είναι ο Κέβιν Πάντερ. Ένας παίκτης που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δύο εκατομμύρια ευρώ. Αυτές είναι οι πληροφορίες μου είναι ότι η πρόταση για κάθε χρόνο, για συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Είναι λεφτά που θεωρώ ότι ο Πάντερ πριν από έναν χρόνο δεν τα είχε σκεφτεί ούτε στο καλύτερο όνειρό του" ανέφερε αρχικά ο Παντελής Βλαχόπουλος, για να προσθέσει:

"Δεν λέω ότι δεν είναι ικανός. Ίσως είναι ο πιο καυτός σουτέρ στην Ευρώπη. Για συμβόλαιο τριών ετών όμως είναι 6 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός εκεί θα κινηθεί. Σε αυτά τα συμβόλαια. Φαίνεται ότι δεν θα κάνει πίσω. Το είπε και ο ίδιος Αταμάν, λέγοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα ρίξει χρήμα".

Δείτε το VIDEO:

TAGS GAME NIGHT LATE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ