ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Έξουμ μέσα στις προτεραιότητες, all in για Πάντερ

Παναθηναϊκός: Ο Έξουμ μέσα στις προτεραιότητες, all in για Πάντερ
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Ο Ντάντε Έξουμ (28 χρονών, 1.98 μέτρα) ανεβαίνει σταδιακά στην λίστα του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" την ίδια στιγμή να παίζουν τα ρέστα τους για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ (30 χρονών, 1.93 μέτρα) για την θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός χτυπάει πλέον σε όλα τα μέτωπα. Με τον Εργκίν Αταμάν να αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, οι "πράσινοι" κάνουν πλέον κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, με το όνομα του Ντάντε Έξουμ (28 χρονών, 1.98 μέτρα) να ανεβαίνει σταδιακά στην λίστα τους.

Ο Αυστραλός γκαρντ εξεταζόταν εδώ και μέρες, όπως σας είχαν ενημερώσει και οι Σπύρος Καβαλιεράτος, Χάρης Σταύρου στο podcast "The Bald Brothers", με το "τριφύλλι" πλέον να εντείνει τις προσπάθειές του.

Η υπόθεση του Αυστραλού μάλιστα βρίσκεται σε συνάρτηση με αυτή του - συμπαίκτη του στην Παρτίζαν - Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός με το σερβικό διαβατήριο παραμένει πάντως ο πρώτος στόχος, με το "τριφύλλι" να παίζει τα ρέστα του για χάρη του. Οι δύο υποθέσεις πάντως θα προχωρήσουν περισσότερο μετά την λήξη των τελικών της ABA League (η Παρτίζαν προηγείται με 2-1 νίκες του Ερυθρού Αστέρα).

Είναι σαφές ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να χτίσει μία καυτή περιφερειακή γραμμή, αφού σε περίπτωση που οι δύο γκαρντ της Παρτίζαν αποκτηθούν πακέτο, τότε θα σχηματίσουν μία εξαιρετική τριάδα στις θέσεις των γκαρντ μαζί με τον Λούκα Βιλντόσα, που επί της ουσίας πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Θα χτίσουν δηλαδή μία γραμμή γκαρντ από αυτές που παραδοσιακά είχε στις ομάδες του ο Εργκίν Αταμάν, με αρκετούς γκαρντ με ικανότητα στην εκτέλεση και την δημιουργία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ