EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για Πάντερ: Τα δεδομένα και η προσφορά του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τη Mundo Deportivo

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για Πάντερ: Τα δεδομένα και η προσφορά του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τη Mundo Deportivo
PARTIZAN MOZZART BET / EMILIJA JOVANOVIC

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βάλει στο μάτι τον Κέβιν Πάντερ σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η οποία όμως ξεκαθαρίζει πως ουδεμία εκ των δύο μπορεί να φτάσει τα ποσά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Το όνομα του Κέβιν Πάντερ παίζει πιο δυνατά από οποιοδήποτε άλλο ενδεχομένως στην αγορά των free agents της EuroLeague. Δικαιολογημένα, αν αναλογιστεί κανείς όσα έκανε φέτος, με αποκορύφωμα τη μεγαλειώδη εμφάνιση στο Game 5 των τελικών της ABA League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Την επομένη της ολοκλήρωσης της σεζόν στην Αδριατική Λίγκα, η Mundo Deportivo έβαλε στο "κάδρο" τον Κέβιν Πάντερ για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Κόρι Χίγκινς (πιθανότατα με προορισμό τη Φενέρμπαχτσε) δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην περιφερειακή γραμμή των μπλαουγκράνα, την ώρα που εκείνη των μερένγκες είναι δεδομένο πως χρειάζεται ενίσχυση τέτοιου βεληνεκούς.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα όμως εξηγεί πως ουδεμία εκ των δύο μεγάλων ισπανικών ομάδων είναι σε θέση να προσεγγίσει τα ποσά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον παίκτη. Για την ακρίβεια, γίνεται λόγος για 1.6 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση από την πλευρά των πρασίνων.

Γιατί δεν μπορούν να φτάσουν τόσο ψηλά η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo; Εξαιτίας του φορολογικού συστήματος που θα εκτόξευε το ετήσιο κόστος πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Η φράση "το αδύνατο όνειρο" που υπάρχει στον τίτλο του ισπανικού δημοσιεύματος καταδεικνύει πάντως πώς αντιμετωπίζουν στη χώρα το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κέβιν Πάντερ στη Liga Endesa. Αν και δεν είναι κάτι τόσο μακρινό...

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ