ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο νέος Παναθηναϊκός: Το χρυσό συμβόλαιο στον Πάντερ, ο περιζήτητος Ντόρσεϊ και η δεδομένη επιτυχία του Αταμάν

Ο νέος Παναθηναϊκός: Το χρυσό συμβόλαιο στον Πάντερ, ο περιζήτητος Ντόρσεϊ και η δεδομένη επιτυχία του Αταμάν
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Γιατί ο Εργκίν Αταμάν θεωρείται ήδη επιτυχημένος στον Παναθηναϊκό, ποιο είναι το υπέρογκο ποσό που προσφέρουν οι "πράσινοι" στον Κέβιν Πάντερ και ο περιζήτητοςΤάιλερ Ντόρσεϊ.

Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό άρχισε. Ο Εργκίν Αταμάν έπιασε δουλειά στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο οι "πράσινοι" να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, Ο Τούρκος προπονητής -δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης- γνωρίζει πολύ καλά ότι η νέα ομάδα του κυρίως χρειάζεται να δημιουργήσει δομές και στρατηγική. Και εκεί θα ρίξει αρχικά το βάρος του. Και μετά θα περάσει στις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή "χτυπάει" ό,τι πιο δυνατό υπάρχει στην ευρωπαϊκή και αμερικάνικη αγορά. Οι διοικούντες την ΚΑΕ γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν υπεραξίες για να αποκτήσουν μεγάλα ονόματα, ωστόσο, είναι έτοιμοι να διαπραγματευτούν με αρκετά εκατομμύρια στο τραπέζι, τους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague.

Ο Κέβιν Πάντερ έχει στο mail του μία εξωπραγματική προσφορά για τα δεδομένα της εποχής. Ο Παναθηναϊκός του προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, προκειμένου να αποκτήσει ένα από τα πιο "καυτά" πιστόλια της Ευρώπης. Από την απάντησή του θα κριθούν και οι επόμενες κινήσεις του "τριφυλλιού" στις θέσεις των γκαρντ.

Δείτε στο VIDEO το σχόλιο του Παντελή Βλαχόπουλου για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και γιατί ο Αταμάν είναι ήδη επιτυχημένος στον Παναθηναϊκό:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ