ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός Stoiximan Basket League και Super Cup ο Έβανς

Ο Τζέρεμι Έβανς με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Τζέρεμι Έβανς με την φανέλα του Παναθηναϊκού ΕUROKINISSI

Χωρίς τον Τζέρεμι Έβανς θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Stoiximan Basket League και το Super Cup με τον Δημήτρη Πρίφτη να "κόβει" τον Αμερικανό φόργουορντ από τις εγχώριες διοργανώσεις.

Εκτός ελληνικού ρόστερ έμεινε ο Τζέρεμι Έβανς καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε να μην τον δηλώσει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτό σημαίνει πως ο Έβανς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο Super Cup που είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, εκεί όπου οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν το Λαύριο στον ημιτελικό (25/9, 16:30, ERT3).

Η απόφαση του Πρίφτη δεν είναι οριστική καθώς μπορεί να αλλάξει την εξάδα των ξένων που έχουν δικαίωμα στις εγχώριες διοργανώσεις όποτε θέλει μέσα στη σεζόν. Συνεπώς μπορεί ο Έβανς να μην έχει δηλωθεί ως τώρα στο ελληνικό ρόστερ, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία της σεζόν.

Αυτό συμβαίνει διότι από τους επτά ξένους που μπορούν να έχουν οι ομάδες στο ρόστερ τους, δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις και τη Stoiximan Basket League έχουν μόνο έξι. Συνεπώς ένας ξένος θα πρέπει να μείνει έξω που στην συγκεκριμένη περίπτωση του Παναθηναϊκού θα είναι ο Έβανς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ