ΕΣΑΚΕ

Το πρόγραμμα και οι ώρες του 2ου HNC Coin Super Cup

Μπάλα μπάσκετ
Μπάλα μπάσκετ EUROKINISSI

Οι Παναθηναϊκός, Λαύριο, Προμήθέας, ΑΕΚ και Λαύριο θα αγωνιστούν στο 2ο HNC Coin Super Cup το προσεχές Σαββατοκύριακο, 25-26 Σεπτεμβρίου. Δείτε το πρόγραμμα και τις ώρες των αγώνων.

Το 2ο Super Cup θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, 25-26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο "Δ. Τόφαλος" της Πάτρας με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Λαυρίου, του Προμηθέα Πάτρας και της ΑΕΚ. Ο ΕΣΑΚΕ από την Τρίτη (21/9) έχει κάνει γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η αρχή έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με νικητή τον Προμηθέα, η συνέχεια δίνεται το προσεχές Σαββατο και Κυριακή, 25 και 26/9 στην Πάτρα και στο γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος».

Το 2ο HNC Coin Super Cup, ο νέος θεσμός που δημιούργησε ο ΕΣΑΚΕ, επιστρέφει για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους. Στο 2ο HNC Coin Super Cup μετέχουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες της τελικής βαθμολογίας της προηγούμενης Stoiximan Basket League, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το Λαύριο Megabolt, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας.

Το πρόγραμμα του 2ου HNC Coin Super Cup έχει ως εξής (όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3):

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

16:30: Παναθηναϊκός – Λαύριο Megabolt
21:00: Προμηθέας – ΑΕΚ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου
16:30: Μικρός τελικός
21:00: Μεγάλος τελικός"

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ