ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολη η συμμετοχή του Παπαπέτρου με την Χίμκι

Παναθηναϊκός: Αμφίβολη η συμμετοχή του Παπαπέτρου με την Χίμκι

Η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αναμέτρηση με την Χίμκι (30/11, 19:00) θα κριθεί στη Μόσχα, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ θα ταξιδέψει πρώτα στη Βαρκελώνη κι εν συνεχεία θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χίμκι (30/11, 19:00) για την 10η αγωνιστική της EuroLeague και Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν ήταν στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ την Τετάρτη (28/11).

Ο 24χρονος φόργουορντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έκανε θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην Ρωσία, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κριθεί στη Μόσχα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ από την πλευρά του θα αναχωρήσει το βράδυ για την Βαρκελώνη, καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Ο Καταλανός προπονητής για τον ίδιο λόγο είχε παρατείνει την παραμονή του στην Ισπανία και μετά το ματς με την Μπασκόνια, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει μόνη της την ομάδα του. Ο Τσάβι Πασκουάλ το βράδυ της Πέμπτης (29/11) θα ταξιδέψει στη Μόσχα, όπου και θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ