ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στη Game Night: "Θα τραγουδάμε το 'μέχρι τέλους' μια ζωή"

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στη Game Night: "Θα τραγουδάμε το 'μέχρι τέλους' μια ζωή"

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στη Game Night του SPORT24, αναφέρθηκαν στο "χτίσιμο" της ομάδας που κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και τοποθετήθηκαν για το "μέχρι τέλους" που τραγουδούσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στα "Δύο Αοράκια".

Λίγα λεπτά μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ για ενδέκατη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στη Game Night και αναφέρθηκαν στο "μέχρι τέλους" που τραγούδησε ο κόσμος των ερυθρολεύκων στα "Δύο Αοράκια".

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησαν -μεταξύ άλλων- το πώς χτίστηκε αυτή η ομάδα και στάθηκαν στη φιλοδοξία γι ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα είπαν στη Game Night:

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν χρειάζεται να έχεις μόνο καλό προπονητή ή παίκτες. Έχουμε μεταλαμπαδεύσει τις αξίες και τις αρχές μας. Το βλέπετε όλοι. Το μοντέλο προσαρμόζεται κα εξελίσσεται συνεχώς. Είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Παίζουμε καταπληκτικό μπάσκετ. Δεν ξέρουμε τί θα πετύχουμε στο τέλος. Νομίζω πως η ζωή προχωράει μπροστά, να δούμε τι καλά έρχονται.

Η διοργάνωση ήταν πετυχημένη, για πρώτη φορά. Τα πήγαν πολύ καλά. Βελτιώσεις μπορούν να γίνουν, αλλά από κάπου ξεκινάς πάντα. Χαίρεται ο κόσμος να βλέπει μπάσκετ κι αυτό φάνηκε.

Το "μέχρι τέλους" είναι η καλύτερη απόφαση της ζωής μας. Είναι μια στάση ζωής. Θα το τραγουδάμε για μια ζωή! Είμαστε εδώ, πανηγυρίζουμε και όλος ο Ολυμπιακός κατακτά αυτό που αξίζει".

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Είναι μια χημεία μεταξύ διοίκησης και προπονητή, διοίκησης και παικτών. Όσοι έρχονται στον Ολυμπιακό, ξέρουν και γιατί παίζουν και για ποιους παίζουν. Όποιος δεν προσαρμόζεται σε αυτή τη νοοτροπία, αποβάλλεται από την ομάδα, με όμορφο τρόπο βέβαια. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε για το Πρωτάθλημα και το Final Four.

Το 2012, η χρονιά είχε προέλθει από μια αποχώρηση, που τελικά απετράπη. Ήταν μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και βγήκε αυτό το τρομερό αποτέλεσμα. Η φετινή ομάδα είναι αποτέλεσμα ενός χτισίματος πολλών ετών. Η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί και ασχολούμαστε μόνο με το μπάσκετ. Δεν έχουμε να ασχολούμαστε με άλλα θέματα.

Το "μέχρι τέλους" είναι στάση ζωής, θα μείνει".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΟΠΑΠ FINAL 8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ