ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παίζει" ο Πρκάτσιν

Ο Πρκάτσιν δηλώθηκε στον ΕΣΑΚΕ και "χρεώθηκε" στον A' γύρο. Τον ανακοίνωσαν οι... Ρώσοι

Το θετικό είναι ότι ο 33χρονος σέντερ πρόλαβε να δηλωθεί για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο κι έτσι η προσθήκη του (αντί του Ντέγιαν Τομάσεβιτς) στο ελληνικό πρωτάθλημα θα "χρεωθεί" στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κι όχι στον δεύτερο. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι "πράσινοι" μπορούν -αν θέλουν- να κάνουν άλλες δύο αλλαγές στις υπόλοιπες 13 αγωνιστικές της Α1.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" στη βιασύνη τους να προλάβουν την προθεσμία και να στείλουν (όλα έγιναν μέσω φαξ) το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη, τον δήλωσαν, αλλά δεν τον ανακοίνωσαν επίσημα!

Το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί απέναντι στο Ρέθυμνο (σ.σ άλλωστε δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση με τη νέα του ομάδα), καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής, όπως αναμενόταν.

Ντικούδης: "Θέλει προσοχή"
Στο μεταξύ την Κυριακή οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τον ΑΓΟΡ, ματς για το οποίο ο Δήμος Ντικούδης σχολίασε: "Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι που θέλει προσοχή. Το κλειδί είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Το Ρέθυμνο είναι ομάδα που είναι υπολογίσιμη, ειδικά στο γήπεδό της.

Δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, για να πάρουμε τη νίκη"

.

Τον ανακοίνωσαν οι Ρώσοι

Το απόγευμα στο site της Ντιναμό δημοσιεύτηκε η παραπάνω ανακοίνωση:

"Η Ντιναμό ανακοινώνει επίσημα την συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκολα Πρκάτσιν. Ο παίκτης αποχωρεί χωρίς αποζημίωση και γίνεται free agent. Τον ευχαριστούμε για την βοήθεια και του ευχόμαστε καλή τύχη".











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ