ΑΡΗΣ

Πάει στη Σλοβακία ο Μάσεϊ

Πάει στη Σλοβακία ο Μάσεϊ
Μάσεϊ

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ το πήρε απόφαση και θα πάει τελικά στην Σλοβακία για να πάρει την υπηκοότητα

Ο Μάσεϊ θα ξεκινήσει από το Ντιτρόιτ την Κυριακή για να βρίσκεται στην Σλοβακία στις 30 του μήνα όπως ανέφερε το έγγραφο που είχε φθάσει στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης από την ομοσπονδία της χώρας πριν από δύο εβδομάδες.
Ο Αμερικανός φόργουορντ θα παραμείνει εκεί για δύο μέρες, θα επιστρέψει και πάλι στο Ντιτρόιτ όπου αφού παντρευτεί στις 13 Αυγούστου δύο μέρες αργότερα θα ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι με προορισμό την Μπρατισλάβα. Την πρωτεύουσα δηλαδή της Σλοβακίας ώστε να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας για τα τέσσερα παιχνίδια που έχει για τον όμιλο της Β΄ κατηγορίας της FIBA.

Ο Μάσεϊ πάντως πριν ξεκινήσει την Κυριακή το ταξίδι του για την Σλοβακία από το Ντιτρόιτ θα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη αφού σε διαφορετική περίπτωση από την ΚΑΕ δεν θα του σταλούν τα εισιτήρια που του έχουν βγει. Για το λόγο αυτό ο εκπρόσωπος του, Λου Διαμαντόπουλος, αναμένεται την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Μάσεϊ παραμένοντας στον Άρη έδειξε την εκτίμηση του στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα ενώ αρνήθηκε τις προτάσεις που είχε από τις Λιετούβος Ρίτας, Μπενετόν Τρεβίζο αλλά και την Ολίμπια Μιλάνο.

Κατά τα άλλα στη στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τρίτη, ο Γκόρντον Χέρμπερτ με τον τεχνικό του Άρη να καλείται να βρει τους παίκτες εκείνους με τους οποίους θα συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Σιμόνας Σεραπίνας λογικά θα μείνει στο δυναμικό της ομάδας μετά την απόφαση του Δημήτρη Παπανικολάου να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ενώ ο Κέβιν Φλέτσερ αναζητείται ομάδα να δοθεί ως δανεικός.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ