ΑΡΗΣ

Στασιμότητα...

Στασιμότητα...
μασεϊ

Τα θέματα των Δημήτρη Παπανικολάου και Τζερεμάια Μάσεϊ παραμένουν ανοιχτά για τον Άρη

Η παρουσία των Παπανικολάου και Μάσεϊ στο ρόστερ του Άρη της νέας περιόδου αποτελεί πρωτεύοντα ρόλο για τον Γκόρντον Χέρμπερτ και την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που έχει φροντίσει να κάνει και στους δύο συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.
Η περίπτωση του Παπανικολάου αναμένεται να ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν μέσα στο επόμενο 48ωρο αν και ο «Παπ» φαίνεται από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του να καταλήγει στην ΑΕΚ.

Τι θα γίνει στην περίπτωση αυτή; Ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα κληθεί να αναζητήσει έναν άλλο σμολ φόργουορντ με τον 48χρονο τεχνικό του Άρη να μην έχει διστάσει σε τελευταίες του δηλώσεις να έχει χαρακτηρίσει τον «Παπ» ως κλειδί στην πορεία διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Αναφορικά με τον Μάσεϊ ο Αμερικανός φόργουορντ συνεχίζει να μην απαντάει αλλά και να μην έχει αποφασίσει αν θα πάει τελικά στις 30 Ιουλίου στην Σλοβακία ώστε αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να γίνει υπήκοος της χώρας και αποκτώντας και το διαβατήριό της να μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Κατά τα άλλα στον Άρη εκτός των δύο εξετάζουν πάντα τις περιπτώσεις του Νίκου Μπάρλου με τον Πανιώνιο να βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησής του ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τον Λάζαρο Αγαδάκο.

Με έγγραφο που απέστειλε την Παρασκευή η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης την ενημέρωσε ότι ο Τερέλ Καστλ αποτελεί έναν από τους εκλεκτούς του Νέναντ Μάρκοβιτς για τους προκριματικούς αγώνες της εθνικής τους ομάδας εν όψει του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί φέτος στην Ισπανία.

Οι υποχρεώσεις του αρχηγού των «κίτρινων» με την εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο θα ολοκληρωθούν στις 17 Σεπτεμβρίου εφόσον τελικά προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ κάτι που αν συμβεί στην πρώτη φάση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής μας χώρας είναι να αντιμετωπίσει μεταξύ των άλλων και την Εθνική μας.

Στην Ολυμπιάδα Πατρών με την μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σίμος Ιωακειμίδης (19χρ., 1.94μ.).












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ