ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Υπομονή"

Τζεβελέκης: "Υπομονή"
Τζεβελέκης

Υπομονή συνέστησε στους οπαδούς του Άρη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης

" Ο Άρης δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται αφού αυτό σημαίνει κόστος και υπερεκτιμημένες μεταγραφές", τόνισε ο κύριος Τζεβελέκης και πρόσθεσε: " Δεν υπάρχει ανησυχία αφού έχουμε τις λύσεις ενώ δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω με την στρατηγική μας να είναι να μην μπούμε σε αυτό το παιχνίδι".

"Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι η ομάδα δεν θα γίνει αντικείμενο εκβιασμού και ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή όπως η διοίκηση και ο προπονητής με την ομάδα που θα κάνουμε θα κριθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο

", κι όσο για τους Παπανικολάου και Μάσεϊ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: " Ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, αναμένεται στην διάρκεια της σημερινής μέρας από την Φινλανδία όπου βρίσκεται να έχει νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζερεμάια Μάσεϊ, όπως είχε πράξει και την περασμένη εβδομάδα, θέλοντας να πείσει τον Αμερικανό το πόσο τον θέλει στην ομάδα της νέας χρονιάς.

Εκτός των Παπανικολάου και Μάσεϊ ο Άρης από την ελληνική αγορά δεν ξεχνά τον Νίκο Μπάρλο, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Μαρμαρινού ενώ στα υπόψη είναι πάντα και ο Γιώργος Τσιάκος.

Όσο για τον Γκόρντον Χέρμπερτ ο 48χρονος τεχνικός του Άρη αναμένεται την Τετάρτη να επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη από την Φινλανδία και το Ουουσικαουπούνκι μαζί με την σύζυγό του Σάρι.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ