ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε με Κολοσσό παίζει ο Σπανούλης

Ούτε με Κολοσσό παίζει ο Σπανούλης
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς των πλέι οφ με αντίπαλο τον Κολοσσό (28/4) στο ΣΕΦ

Την Τρίτη του Πάσχα που οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στις προπονήσεις, ο Έλληνας γκαρντ δεν γυμνάστηκε και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Κάτι που αναμένεται να κάνει και τις επόμενες ημέρες, από τη στιγμή που πιέστηκε πολύ για τους κρίσιμους αγώνες με τη Σιένα και τον Παναθηναϊκό και το πρόβλημα στους προσαγωγούς του επιμένει.

Έτσι, λοιπόν, ούτε τις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος πλέον προετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Κολοσσό το ερχόμενο Σάββατο (28 Απριλίου).

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να χάσει και το δεύτερο ματς στη Ρόδο, ενώ εφόσον όλα πάνε καλά το τεχνικό τιμ των "ερυθρολεύκων" θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν στη β' φάση των πλέι οφ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καβάλα, θα έχει αποφασίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας για το αν τελικά θα χειρουργηθεί ή όχι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ