ΑΕΚ

Ουέσον: "Περίοδος ανασυγκρότησης"

Ουέσον: "Περίοδος ανασυγκρότησης"
Ουέσον

Αισιόδοξος για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, στην Κυψέλη, είναι ο Ζελ Ουέσον, που πιστεύει πολύ στην ομάδα του

" Το γεγονός ότι ο προσεχής αντίπαλός μας καταλαμβάνει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει αήττητος, δείχνει το βαθμό δυσκολίας που θα έχουμε στο ματς του Σαββάτου. Το έργο μας, έτσι κι αλλιώς, σε κάθε ματς είναι δύσκολο, αφού διανύουμε περίοδο ανασυγκρότησης", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια, ο σέντερ της "Ένωσης", εξήγησε ότι έχουν αλλάξει πολλά στο στυλ της ομάδας: " Το προπονητικό πρόγραμμα, μετά την πρόσληψη του νέου μας κόουτς, άλλαξε και εμείς πρέπει να αφομοιώσουμε τα αγωνιστικά πλάνα. Είναι γεγονός ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε, κάτι που μας χαροποιεί όλους".

Τέλος, ο άσος του "Δικεφάλου", εξήγησε ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας του, να φύγει με το "ροζ φύλλο" αγώνα από την Κυψέλη: " Τη δεδομένη στιγμή διατηρούμε και τους τρεις στόχους που έχουμε θέσει, δηλαδή, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το FIBA/EUROCUP, αφού μετά τον Πανελλήνιο θα ταξιδέψουμε στο Σολέ και στα μέσα Δεκεμβρίου παίζουμε δύο δυνατά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αν, πάντως, εμείς βρεθούμε σε καλή κατάσταση, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Σημαντικό στοιχείο θ’ αποτελέσει και η προσθήκη του Δημήτρη Παπανικολάου".



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ