ΑΕΚ

"Μεγάλη μας τιμή"

Τη συμφωνία με την Wilkinson ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Συνεχίζονται χωρίς προβλήματα οι προπονήσεις

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
"Από σήμερα και για όλη την αγωνιστική περίοδο 2007 – 2008, η Wilkinson θα αποτελεί τον χορηγό της Ομάδας Μπάσκετ της ΑΕΚ. Η Wilkinson θέλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να ανέβει στο βάθρο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Wilkinson συνεργάζεται για πρώτη φορά με την ΚΑΕ ΑΕΚ και στηρίζει με αυτή την ενέργεια το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό. Η ΑΕΚ είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες με μεγάλη παράδοση και επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη καθώς έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα Ελλάδας, τρία Κύπελλα και δύο Κύπελλα κυπελλούχων Ευρώπης.

"Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που από σήμερα αποτελούμε μέρος της ιστορίας της ΚΑΕ ΑΕΚ. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό το ότι μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε δίπλα σε μια Αθλητική Ένωση με μια τόσο μακρά παράδοση και ιστορία", δήλωσε ο κ. Βασίλης Βάσσιος, Γενικός Διευθυντής της Energizer Ελλάς.

"Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μπορέσει να προσδώσει τα μέγιστα στην εξέλιξη της ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία καλείται να πρωταγωνιστήσει στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα"

H WILKINSON, με μακρά παράδοση στον σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων ξυρίσματος από το 1898, είναι η εταιρία που δημιούργησε το πρώτο ανοξείδωτο ξυραφάκι (1961), την πρώτη γυναικεία ξυριστική μηχανή (Lady Protector- 1994), το πρώτο ξυράφι μιας χρήσης με τρεις λεπίδες (Extreme 3 - 2001), την πρώτη ανδρική ξυριστική μηχανή με τέσσερις λεπίδες (Quattro - 2004) μαζί με μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης. Έκτοτε, η WILKINSON συνεχίζει να πρωτοπορεί, προσφέροντας στην αγορά μοναδικά προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών"







.

Όλοι πλην "Παπ"

Στο μεταξύ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΚ, με εξαίρεση τον Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Πανελλήνιο, ούτε απέναντι στη Σολέ.

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι η επιθυμία του Βαγγέλη Αγγέλου να ταξιδέψει η ομάδα από την Κυριακή στη Γαλλία, δεν έγινε πράξη λόγω... τεχνικών δυσκολιών. Έτσι η ομάδα θα "πετάξει" τη Δευτέρα.

Τέλος έγινε γνωστό ότι το επόμενο εντός έδρας ματς της Ένωσης (κόντρα στο Ρέθυμνο) θα μεταδοθεί από το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ