STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Σέβομαι πολύ τον Κολοσσό"

Ομπράντοβιτς: "Σέβομαι πολύ τον Κολοσσό"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αρνήθηκε να πάρει θέση στο αν πρέπει να γίνει ένας τελικός στο διάστημα πριν το Final-4 λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει...

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό και την ευρεία νίκη με σκορ 103-67, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε ότι δεν μπορεί ακόμα να ξέρει ότι η σειρά θα λήξει στο 3-0.

Ο Βασίλης Φραγκιάς του πρότεινε ο Παναθηναϊκός να χάσει το ματς του Σαββάτου, προκειμένου να μείνει στη Ρόδο δύο ημέρες παραπάνω ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε ότι σέβεται τον Κολοσσό και δεν μπορεί να μιλάει για υποθετική πρόκριση εις βάρος του.

"Για μία ακόμα φορά να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό, που έχει πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη φετινή σεζόν. Κι όχι για τα αποτελέσματα αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκε φέτος", σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Παίξαμε ένα πολύ καλό και σοβαρό παιχνίδι με εξαίρεση το α' δεκάλεπτο. Όμως είναι τα πλέι οφ, η σειρά είναι στο 1-0 και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο ίδιο επίπεδο και στη συνέχεια.

Σαφώς θα έχουμε και δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια, αρχής γενομένης από την Πέμπτη και το Σάββατο. Δύσκολα θα είναι...

Συν το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον Μάικ. Είναι στο νοσοκομείο και όχι μόνο για αυτά τα παιχνίδια και πόσο θα χρειαστεί να ξεκουραστεί".

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να οριστεί ένας τελικός πριν το Final-4 και ζητήθηκε η γνώμη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος εκνευρίστηκε στιγμιαία: "Πως μπορώ να μιλήσω γιατί που δεν μπορώ να ξέρω; Εδώ υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο σέβομαι πάρα πολύ. Είμαστε στο 1-0 και δεν μπορώ να πω κάτι.

Ποια μέρα θα παίξουμε; Σύμφωνα με τα όσα ξέρω δεν θα γίνουν οι αγώνες από την Τετάρτη μέχρι τις εκλογές. Είναι δυνατόν να παίξουμε την εβδομάδα που θα γίνει το Final-4. ΄Τώρα θα παίξουμε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και την ερχόμενη Δευτέρα, Τετάρτη αν χρειαστούν. Όλα αυτά είναι υποθετικά, θα δούμε αν...".

Σε ερώτηση, αν υπάρξει διάστημα 10-12 ημερών, χωρίς αγώνα και αν θα του ήταν χρήσιμο αυτό ή όχι ο Ομπράντοβιτς τόνισε: "Όλοι εδώ έχουν γνώμη και όλοι ξέρουν ποιο είναι το καλύτερο. Ποιος εγγυάται ότι εδώ θα γίνουν μόνο τρία παιχνίδια; Ούτε για τη δική μας σειρά, ούτε για το Ολυμπιακός-Πανιώνιος. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει".

Παρέμβαση από τον Βασίλη Φραγκιά: "Ζήτησα ήδη από τον κόουτς να χάσει ένα παιχνίδι για να μείνει παραπάνω στη Ρόδο", για να έρθει η απάντηση του Ομπράντοβιτς: "Μας αρέσει η Ρόδος, όντως".

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπογράμμισε: "Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι παίξαμε καλά, όχι όμως στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε σε δύο εβδομάδες. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να δουλέψουμε καλύτερα. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Σε ερώτηση, για τον αν είναι καλύτερο πριν από ένα Final-4 μία ομάδα να δίνει σκληρά ματς ή πιο εύκολα όπως αυτό με αντίπαλο τον Κολοσσό, ο "Σάρας" σχολίασε: "Είναι πολύ δύσκολη απάντηση σε μία τέτοια ερώτηση. Είναι καλό να έχει δύσκολα παιχνίδια πριν το φάιναλ φορ. Από την άλλη, κάνουμε καλή προπόνηση, έχουμε μία καλά ισομερώς μοιρασμένη ομάδα, οπότε οι προπονήσεις είναι καλές. Είναι δύσκολο να κάνεις μία τέτοια επιλογή ακόμα κι αν μπορούσες".

Φραγκιάς: "Είμαστε ρεαλιστές"

Στην αντίπερα όχθη, ο Βασίλης Φραγκιάς κάλεσε τον Παναθηναϊκό να μείνει μία μέρα παραπάνω στη Ρόδο και να κάνει το 2-0. "Θέλαμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε αδειάσει λίγο εμείς ψυχολογικά. Ο στόχος για την ομάδα έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω. Είμαστε ρεαλιστές κι εγώ και οι παίκτες μου", τόνισε ο Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

"Για να νομίζεις ότι θα χτυπήσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να ζεις κάποιο όνειρο θερινής νυκτός. Θα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο το Σάββατο και ελπίζω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα είναι γιορτή και μία ηθική επιβράβευση για εμάς αυτό το ματς. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να μας χειροκροτήσει".

Παράλληλα, ο Βασίλης Φραγκιάς επισήμανε ότι θα ήθελε να πει καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, την Δευτέρα στο 4ο ματς της ημιτελικής σειράς: "Μακάρι να μπορέσω να το πω τη Δευτέρα, θα τα πούμε όταν θα είναι στη Ρόδο ο κόουτς. Κι επειδή ξέρω ότι τους αρέσει η Ρόδος τους καλώ να μείνουν παραπάνω".

Για το παιχνίδι τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος, έχει μεγαλύτερο βάθος και συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να σταθούμε για ένα δεκάλεπτο".

Τέλος, ο Νίκος Λιακόπουλος εκπροσωπώντας τους παίκτες του Κολοσσού στη Συνέντευξη Τύπου αρκέστηκε να πει: "Θέλαμε να παίξουμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που ήμασταν κακοί. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κάνουμε μία προπόνηση. Καλή επιτυχία στη δύσκολη συνέχεια που έχει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ