STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ο κόσμος άλλαξε το ματς"

Ομπράντοβιτς: "Ο κόσμος άλλαξε το ματς"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην βελτιωμένη απόδοση του Παναθηναϊκού μόλις μπήκε ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μετά το ματς του ποδοσφαίρου. Μπαρτζώκας: "Διαδικαστικά παιχνίδια"

Ο κόσμος που μπήκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, ήταν το κλειδί για τη νίκη σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει με 89-69 τον Πανιώνιο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε επίσης ότι η ομάδα του έπαιξε καλά αν και θα πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της εν όψει της συνέχειας.

"Έχω μιλήσει για το πρόγραμμα μας αυτό το μήνα και όλοι ξέρουν ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα μας. Ξεκινώντας από το ματς με το Περιστέρι και το σημερινό με τον Πανιώνιο. Παρ' ότι σήμερα είχαν δύο πολύτιμους παίκτες εκτός, τους σεβόμαστε και έπρεπε να παίξουμε σοβαρά", τόνισε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, αν και θα πρέπει να κοιτάξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα χωρίς μπόνους βολών, σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους. Θα πρέπει να βρούμε ισορροπία και όπως παίζουμε καλά στην επίθεση να βελτιώσουμε και την άμυνα μας. Γιατί μία ομάδα που θέλει σε όλες τις διοργανώσεις να βρίσκεται στην κορυφή θα πρέπει να ξέρει πως θα διαχειρίζεται σε κάθε ματς.

Είναι σημαντικό επίσης, το πόσο πολύ άλλαξε η ατμόσφαιρα μόλις μπήκαν οι οπαδοί μας από τον αγώνα ποδοσφαίρου. Άλλαξαν όλα, οι παίκτες, ο τρόπος που παίζαμε. Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς αυτούς. Τώρα που έχουμε τρία εκτός έδρας ματς θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και οι οπαδοί μας... Ελπίζω μετά να έρθουν να μας βοηθήσουν".

Σε ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του μετά τις γιορτές επισήμανε: "Είπα και μετά τον αγώνα με το Περιστέρι ότι είναι πολύ σημαντικό να δουλεύουμε με 16 παίκτες. Δουλεύουμε καλύτερα, με αλλαγές και να παίρνεις περισσότερα από κάθε παίκτη.

Στο τέλος θα δούμε πόσο καλά έχουμε δουλέψει. Τώρα βλέπω τους παίκτες μου να προσπαθούν και όπως είδατε τον Μάικ να παίζει όπως ξέρει τόσα χρόνια να παίζει έτσι θέλουμε να βοηθάμε και όλους τους παίκτες μας.

Και ελπίζω να μας βοηθήσουν και οι υπόλοιποι ακόμα περισσότερο. Για μία ομάδα όπως είμαστε εμείς, θα πρέπει όταν έχεις συνεχόμενους δύσκολους αγώνες, χρειάζεσαι όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι".

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε: "Βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. Σήμερα αντιμετωπίσαμε σοβαρά μία καλή και σοβαρή ομάδα. Έχουμε δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας με δύο εκτός έδρας αγώνες. Είναι μία καλή προετοιμασία για μας ενόψει του Τορ-16".

Μπαρτζώκας: "Διαδικαστικά παιχνίδια"

Διαδικαστικά χαρακτήρισε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου.

"Πάντα είναι δύσκολο να μιλάει ο φιλοξενούμενος εδώ... Είχαμε απουσίες και έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ήταν καλή ευκαιρία για αυτούς να δουν πως παίζουν οι καλοί παίκτες και να κερδίσουν πράγματα", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

"Παίξαμε με τις δυο καλύτερες ομάδες. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αλλά το νορμάλ ήταν να χάσουμε. Σήμερα δεν είχαμε αξιώσεις για κάτι καλύτερο.

Ήθελα να παίξουμε πιο σκληρά στην άμυνα, αλλά εδώ όταν μπαίνεις να παίξεις επηρεάζονται τα πάντα. Έτσι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτά τα ματς είναι διαδικαστικά. Εμείς Περιμένουμε τον Μπόισα και τον Μπατή για να δουλεύουμε καλύτερα".

Τέλος, ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπογράμμισε: "Καλή χρονιά με υγεία αρχικά. Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Ήμασταν καλοί στην επίθεση αλλά κακοί στην άμυνα και για αυτό φταίει και ο Παναθηναϊκός με την ταχύτητα που έπαιξε. Εμείς κοιτάμε τον αγώνα με την Καβάλα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ