STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 89-69

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 89-69
INTIME SPORTS

Τη δέκατη νίκη του σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα μετά την επικράτηση απέναντι στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ με 89-69. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε στο κλειστό του ΟΑΚΑ του Πανιωνίου με 89-69.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το 15' του αγώνα έλεγξαν τον ρυθμό και δεν έφτασαν στη δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος είχε σημαντικές απουσίες, καθώς πέρα από τον Μάριο Μπατή, ο οποίος δεν έπαιξε σε ακόμα έναν ματς τραυματίας είναι και ο Νίκος Μπάρλος.

Από τον Παναθηναϊκό πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάικ Μπατίστ που σημείωσε 16 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο και τον ακολούθησε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος σταμάτησε στους 14.

Για τον Πανιώνιο ο Νάτζφεϊ σταμάτησε στους 14 πόντους, ο Στίβεσον σημείωσε 13, ενώ ο Ντίμπλερ σημείωσε 11 πόντους.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να επιβάλει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι του, αλλά ο Πανιώνιος με τον Νάτζφεϊ και τον Κις δεν επέτρεψε στους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ξεφύγουν στο σκορ. Έτσι, ο Στίβεσον στο 4' έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους φιλοξενούμενους (6-9).

Στη συνέχεια, πάντως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν με... αιχμή του δόρατος τον Μάικ Μπατίστ να ισορροπήσουν τον αγώνα και να περάσουν μπροστά με 17-14, ύστερα από δύο εύστοχες βολές. Ο Παναθηναϊκός θα έχει το προβάδισμα στο σκορ, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 27-23.

Έπειτα, το "τριφύλλι" θα καταφέρει με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου να δημιουργήσει μία διψήφια διαφορά ασφαλείας απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος θα σημειώσει καλάθι, ενώ θα είναι εύστοχος και σε μία συμπληρωματική βολή (34-23 στο 13').

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να ελέγχει το παιχνίδι και με τον Μάικ Μπατίστ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο (16 πόντοι σε 11 λεπτά) θα κλείσει το ημίχρονο με προβάδισμα 13 πόντων (50-37).

Ξέφυγε ακόμα περισσότερο...

Στην τρίτη περίοδο, το "τριφύλλι" μπήκε στο ματς το ίδιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων. Έτσι, ο Ντέιβιντ Λόγκαν με 2/2 βολές θα σημειώσει το 59-45.

Τα πράγματα στη συνέχεια, δεν θα αλλάξουν ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο και θα κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 20 πόντων απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος προσπάθησε να μειώσει.

Στα τελευταία δέκα λεπτά πολύ δύσκολα μπορούσε να αλλάξει κάτι, με τους γηπεδούχους να φτάσουν τελικά στο θετικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με τη δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με 89-69.

Τα δεκάλεπτα: 27-23, 50-37, 69-49, 89-69.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 8, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 16, Λόγκαν 6, Σάτο 6, Τσαρτσαρής 5(1), Διαμαντίδης 6, Βουγιούκας 14, Καλάθης 2, Σμιθ 2, Καϊμακόγλου 7, Γιασικεβίτσιους 11.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 8(2), Κις 9(1), Αθανασούλας, Στίβεσον 13, Ντίμπλερ 11(3), Γιάνκοβιτς 5, Καββαδάς 4, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 2, Νάτζφεϊ 14(2), Παραγιός 3.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ