ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Μεγάλο τεστ..."

Ομπράντοβιτς: "Μεγάλο τεστ..."
Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε μεγάλο τεστ τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τόνισε: " Αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα που παίζει επιθετικά και στην άμυνα και στην επίθεση. Διαθέτει δυο παίκτες σε κάθε θέση και μεγάλο βάθος στον πάγκο.

Το ματς με την Μπαρτσελόνα δίχως αμφιβολία είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Μας δίνει το κίνητρο να παλέψουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στην Ευρωλίγκα, βελτιώνοντας το παιχνίδι μας την ίδια ώρα.

Και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα μπασκετική μάχη και να μας βοηθήσουν να νικήσουμε με τη συμπαράστασή τους



".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την πλευρά του ανέφερε: " Από πνευματικής απόψεως το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο για μένα, από τη στιγμή που έπαιζα εκεί για τρία χρόνια και πήρα πολλούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωλίγκας το 2003.

Ουδέποτε έκρυψα την αγάπη και το σεβασμό που τρέφω για αυτόν τον σύλλογο. Τώρα όμως, ανήκω στον Παναθηναϊκό και δίχως αμφιβολία θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει το 4/4.

Αυτό που θέλω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι ότι διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, όπως και ότι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ. Οσο για την ομάδα μου, δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια



".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ