ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή του ΠΑΟ

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή του ΠΑΟ
Ομπράντοβιτς

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο ταξίδι προς το Βελιγράδι

Η νέα αναχώρηση έγινε στις 11:00 αν και όπως ενημερώθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς η ταλαιπωρία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Αφού έφτασε στο Βελιγράδι η αποστολή του Παναθηναϊκού ο τεχνικός της ομάδας τόνισε: " Είναι δυστυχώς κάτι που δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα είναι η κούραση των παικτών. Θα πρέπει να πάμε στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε γιατί το βράδυ έχουμε και προπόνηση".

O Ομπράντοβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Παρτιζάν στη "Χάλα Πιονίρ" (21:45) για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα ανέφερε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού η Παρτιζάν παρουσιάζεται φέτος αρκετά δυνατή. Άρχισαν καλά σε όλες τις διοργανώσεις, στην Αδριατική Λίγκα έχουν 7-1 απολογισμό, ενώ και στην Ευρωλίγκα είχαν καλό ξεκίνημα.

Όλοι μιλούν για τον Πέκοβιτς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός, αφού όλοι οι παίκτες της έχουη φιλοδοξίες, παίζουν πολύ καλά και το αυριανό παιχνίδι θεωρείται για αυτούς σημαντικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους μας

".

Toμάσεβιτς:"Να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος"


O Ντέγιαν Τομάσεβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα σχολίασε: " Η αντίπαλός μας παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό και πλέον οι πιο πολλοί παίκτες της έχουν εμπειρίες από την Ευρωλίγκα. Αυτός είναι κι ο λόγος που κέρδισαν τα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης. Η Παρτιζάν έχει μεγάλο κίνητρο παίζοντας κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης και έχει εξαιρετική έδρα.

Οπότε, πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος"

.

Στην Αθήνα έμειναν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Στράτος Περπέρογλου.






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ