STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης"

Ομπράντοβιτς: "Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης"
INTIME SPORTS

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος έδειξε να προβληματίζεται με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε με 20 πόντους διαφορά τον ΠΑΟΚ (85-65), ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έμεινε ευχαριστημένος από το πρόσωπο της ομάδας του.

Κι αυτό γιατί τα 22 λάθη που έκαναν οι "πράσινοι" προβλημάτισαν το τεχνικό τιμ της ομάδας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου θέλησε να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά με τις δηλώσεις του.

"Πρώτα θέλω να δώσω "συγχαρητήρια" στον ΠΑΟΚ, γιατί έκανε ένα πολύ σοβαρό και δυνατό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό στο μπάσκετ θεωρώ ότι είναι τα κίνητρα. Στην αρχική πεντάδα σε σχέση με τον αγώνα με την Ούνικς κάναμε μόνο μία αλλαγή, βάλαμε τον Σάτο στη θέση του Περπέρογλου. Η εικόνα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια ήταν εντελώς διαφορετική", τόνισε στην αρχή ο "Ζοτς" και συνέχισε:

"Αυτό είναι το θέμα: Αν θες να είσαι σοβαρός και να αγωνίζεσαι με υψηλά κίνητρα, η εικόνα είναι αυτή που είδαμε στην πρώτη περίοδο. Έγιναν πάρα πολλά λάθη, χάσαμε πάρα πολλές ελεύθερες βολές κι έγιναν πολλά πράγμα λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς της ομάδας που ταλανίζουν τις τελευταίες ημέρες τον Παναθηναϊκό:

"Είναι προφανές ότι υπήρχε πρόβλημα, αφού έχουμε δύο παίκτες, τον Βουγιούκα και τον Περπέρογλου, που είναι τραυματίες και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον Μπατίστ. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Εκτός έδρας παίζουμε πολύ καλά, ενώ εντός έδρας πολύ άσχημα. Πρέπει να παίζουμε πολύ πιο σοβαρά".

Από την πλευρά του ο Άλεξ Μάριτς επισήμανε: "Θέλω να δώσω "συγχαρητήρια" στον προπονητή και στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές και κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής και νικήσαμε.

Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να παλεύω. Όταν κάποιος πέφτει αγωνιστικά, πρέπει να βρει τον τρόπο να βγει από την τρύπα, όπου έχει πέσει. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι οι προπονητές κι οι συμπαίκτες μου με πίστευαν και με πιστεύουν. Γι' αυτό συνέχισα και συνεχίζω να δουλεύω και να παλεύω".

Μαρκόπουλος: "Κάναμε πολλά λάθη στο δ' δεκάλεπτο"

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στις πρώτες τρεις περιόδου, έμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος όμως αναφέρθηκε στο δ' δεκάλεπτο τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την επιτυχία του στην Ευρώπη και του εύχομαι "Καλή Συνέχεια". Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός προέρχοταν από ένα δύσκολο παιχνίδι κι ίσως να μην έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι.

Αυτό έγινε και το εκμεταλλευτήκαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο Παναθηναϊκός έβρισκε πάντα τις λύσεις. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο κι αυτό μας στοίχισε. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Τέλος, ο Ευθύμης Τσακαλέρης επισήμανε: "Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Με στεναχωρεί ότι για 30 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και μεγάλωσε η διαφορά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ