ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ομάδα από την Αυστραλία γλυκοκοιτάζει τον Ντάντε Έξουμ και τον Τζον Γουόλ

Ομάδα από την Αυστραλία γλυκοκοιτάζει τον Ντάντε Έξουμ και τον Τζον Γουόλ
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ DRAGANA STJEPANOVIC

Το όνομα του NBAερ Τζον Γουόλ, κι αυτό του Ντάντε Έξουμ της Παρτίζαν, συνδέθηκαν με τους Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φοίνιξ από την Αυστραλία.

Ανενεργός έμεινε από το Φεβρουάριο και μετά ο Τζον Γουόλ, ο οποίος βρέθηκε από τους Κλίπερς στους Ρόκετς μέσω τριπλής ανταλλαγής και τελικά έγινε waived από την ομάδα του Χιούστον στα μέσα του μήνα. Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται ο 32χρονος γκαρντ να μετακομίσει από τις ΗΠΑ στην Αυστραλία και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Χέραλντ Σαν αναφέρει πως ο Γουόλ βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που ενδιαφέρουν τους Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φοίνιξ. Ο πέντε φορές All-Star διαθέτει εξάλλου ένα μικρό ποσοστό στην ομάδα, η οποία έχει καλύψει τις 8 από τις 11 διαθέσιμες θέσεις στο ρόστερ της για την προσεχή σεζόν, διαθέτοντας ακόμα δύο spots για ξένους και ένα για γηγενή παίκτη.

"Αν κάποιος από τους Ντάντε (Έξουμ) ή Τζον (Γουόλ) ήταν έτοιμος να παίξει στην NBL, φυσικά και θα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το διευκολύνουμε", ανέφερε ο CEO των Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φοίνιξ, Τόμι Γκριρ, βάζοντας στην κουβέντα και τον Αυστραλό γκαρντ της Παρτίζαν.

TAGS ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ