EUROLEAGUE

Ομάδα από την Αμερική θα συμμετάσχει στους τελικούς του ANGT της EuroLeague στο Βερολίνο

Ομάδα από την Αμερική θα συμμετάσχει στους τελικούς του ANGT της EuroLeague στο Βερολίνο
EUROLEAGUE

Ένα γκρουπ παικτών από την Overtime Elite League θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στα χρονικά στο Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague, το οποίο θα κορυφωθεί στο Βερολίνο το διάστημα 23-26 Μαΐου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η τελική φάση του Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague θα διεξαχθεί παράλληλα με το Final Four. Δηλαδή, φέτος, θα λάβει χώρα στο Βερολίνο από τις 23 έως και τις 26 Μαΐου. Ωστόσο, για πρώτη φορά στα χρονικά θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και μία ομάδα από την Αμερική, για την ακρίβεια μία από τις ομάδες που αγωνίζονται στην Overtime Elite League, μια λίγκα που ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια, εδρεύει στην Ατλάντα και στην οποία αγωνίζονται παιδιά από 16 έως και 20 ετών.

Εκεί αγωνίζονταν πέρσι τα δίδυμα αδέρφια Αμέν και Ασάρ Τόμπσον που επελέγησαν στις θέσεις 4 και 5 του NBA Draft 2023 από τους Χιούστον Ρόκετς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς αντίστοιχα. Αυτοί είναι δύο από τους 15 παίκτες που έχουν περάσει από την Overtime Elite League και πλέον αγωνίζονται σε επαγγελαμτικό επίπεδο.

Οι άλλες επτά ομάδες που θα βρεθούν στη Γερμανία είναι η U18 της Ρεάλ Μαδρίτης (κέρδισε το ANGT στην Ποντγκόριτσα), η U18 της Μπαρτσελόνα (κέρδισε το ANGT στο Βελιγράδι), η U18 της Ουλμπ (κέρδισε το ANGT στο Ντουμπάι), η U18 της INSEP (κέρδισε το ANGT στο Παρίσι), αλλά και οι U18 της Μέγκα, της Άλμπα και της Αρμάνι.

TAGS EUROLEAGUE ADIDAS NEXT GEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ