ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Final Four EuroLeague: Κοντά στα 6.000 εισιτήρια σε "ερυθρόλευκους" οπαδούς, με αυξητικές τάσεις

Το κατακόκκινο ΣΕΦ στο Game 5 κόντρα στη Μονακό
Το κατακόκκινο ΣΕΦ στο Game 5 κόντρα στη Μονακό EUROKINISSI

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκε ενόψει του Final Four του Βελιγραδίου και υπολογίζεται ήδη ότι κοντά στα 6.000 εισιτήρια έχουν βρεθει ήδη σε "ερυθρόλευκά" χέρια, με αυτό τον αριθμό να αναμένεται να ανέβει περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου ενεργοποίησε τον κόσμο του, κάτι που είχε αποκαλύψει και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, στην εκπομπή Show Must Go On. Και, όπως φαίνεται, η παρουσία των "ερυθρόλευκων" οπαδών θα είναι μεγάλη.

Με την EuroLeague να έχει ανακοινώσει πως τα General Public εισιτήρια για το Final Four του Βελιγραδίου (19-21/5) εξαντλήθηκαν τα ακριβή νούμερα της σύνθεσης της εξέδρας ανάμεσα στις 4 φιναλίστ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ήδη πάντως υπολογίζεται ότι κοντά στα 6.000 εισιτήρια έχουν καταλήξει σε οπαδούς του Ολυμπιακού, με αυτό το νούμερο να έχει... αυξητικές τάσεις, με αρκετό κόσμο να έχει εξασφαλίσει θέση στην Stark Arena. Υπενθυμίζεται ότι συνολικά εκδόθηκαν 15.500 εισιτήρια, ωστόσο το 80% (δηλαδή 12.400 εισιτήρια) ήταν διαθέσιμα άμεσα για το κοινό, αφού αφαιρέθηκαν 3.100 για άλλες ανάγκες (VIPS και χορηγοί). Σε αυτό τον αριθμό έχουν υπολογιστεί και τα 600 εισιτήρια που δικαιούται κάθε φιναλίστ.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτό το νούμερο θα ανέβει τις επόμενες ημέρες όταν γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αφού μεταξύ άλλων είναι ακόμα ανοιχτά κάποια "πακέτα' που προσφέρουν εταιρίες και χορηγοί. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή, το οποίο προέκυψε από ενημέρωση της EuroLeague, είναι ότι το 45% των διαθέσιμων εισιτηρίων κατέληξε σε ελληνικά "χέρια". Από εκεί και πέρα, το 16% κατέληξε σε Ισπανούς φιλάθλους (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) και το 6% σε Ισραηλινούς (προφανώς οπαδούς της Μακάμπι), ενώ το 5% των εισιτηρίων κατέληξαν σε Τούρκους (Αναντολού Εφές) και 5% σε Σέρβους. Οι τελευταίοι είναι πιθανό να είναι υποστηρικτές του Ολυμπιακού λόγω της σχέσης των "ερυθρόλευκων" με τον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα, όσοι οπαδοί δεν έχουν καταφέρει να βρουν εισιτήριο πρέπει να γνωρίζουν ότι η EuroLeague Basketball προσφέρει την εναλλακτική επιλογή του Fan-To-Fan Marketplace, εκεί όπου κάποιος φίλαθλος που δεν θα καταφέρει τελικά να παρευρεθεί στο Final Four, μπορεί να πουλήσει το εισιτήριό του σε κάποιον άλλο φίλαθλο μέσω του f4tickets.com. Μάλιστα, ενδεχομένως την Τρίτη (10/5) να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αφού αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία για να ενημερώσουν οι 4 φιναλίστ αν θα κρατήσουν τα 600 εισιτήρια που έλαβαν, με την Ρεάλ (κυρίως) και την Μπαρτσελόνα να αναμένεται να επιστρέψουν κάποια. Η Εφές - όπως και ο Ολυμπιακός - έχουν ενημερώσει ότι θα τα χρειαστούν όλα.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Νίκος Λεπενιώτης στην εκπομπή "Show Must Go On" για το θέμα των εισιτηρίων:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ