EUROLEAGUE

EuroLeague: Από 600 εισιτήρια για κάθε ομάδα στο Final Four

EuroLeague: Από 600 εισιτήρια για κάθε ομάδα στο Final Four
INTIME SPORTS

Από 600 εισιτήρια περίπου θα πάρουν οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four του Βελιγραδίου. Τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου, έχοντας πλέον τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν να είναι μπροστά του. Η παρουσία των ερυθρολεύκων στη Stark Arena έχει ξεσηκώσει, όπως είναι λογικό, τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει πώς και πώς να κλείσει θέση στο τεράστιο γήπεδο του Βελιγραδίου.

Τι ισχύει με τα εισιτήρια; Όπως έχει ανακοινώσει η EuroLeague, κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες θα πάρει περίπου 600 εισιτήρια για το Final Four, με όλες τις υπόλοιπες θέσεις της Stark Arena να καταλαμβάνονται από τον κόσμο που θα σπεύσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει) να εξασφαλίσει ένα μαγικό χαρτάκι μέσω της σχετικής πλατφόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της EuroLeague Basketball.

Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν, δεν έχουν παρά να δουν εδώ τι χρειάζεται να κάνουν -οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα τη θέση στη Stark Arena, από 110€ έως 552€.

Παρακολουθήστε την Game Night:

TAGS EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ