EUROLEAGUE

EuroLeague: Sold out στα εισιτήρια του Final Four μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες

The Stark Arena, Belgrade Arena, multi-purpose indoor arena in Belgrade, Serbia on March 27, 2021
The Stark Arena, Belgrade Arena, multi-purpose indoor arena in Belgrade, Serbia on March 27, 2021 ISTOCK

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου συμπλήρωσε το καρέ της Stark Arena και έφερε το sold out στα εισιτήρια των τεσσάρων αγώνων, όπως ανακοίνωσε η EuroLeague Basketball.

Ούτε 24 ώρες μετά από την ολοκλήρωση των playoffs δεν χρειάστηκαν προκειμένου να εξαντληθούν τα εισιτήρια του Final Four της EuroLeague. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους αγώνες του Βελιγραδίου ήταν αναμενόμενο πως θα προκαλούσε ένα κύμα ενδιαφέροντος από την Ελλάδα, με την EuroLeague Basketball να ενημερώνει για το sold out στη Stark Arena, λιγότερες από 24 ώρες μετά από την ολοκλήρωση του Game 5 με τη Μονακό.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου κάνει λόγο για "εξάντληση των εισιτηρίων του γενικού κοινού". Παράλληλα όμως, διευκρινίζει πως σε αυτά δεν περιλαμβάνονται τα εξακόσια (600) μαγικά χαρτάκια που έχει ούτως ή άλλως στην κατοχή της κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες του Final Four -αυτά θα διατεθούν από τις ίδιες, με δικό τους τρόπο.

Εξάλλου, για όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στις εξέδρες της Stark Arena, η EuroLeague Basketball προσφέρει την εναλλακτική επιλογή του Fan-To-Fan Marketplace, εκεί όπου κάποιος φίλαθλος που δεν θα δώσει το "παρών" στο Final Four, μπορεί να δώσει το εισιτήριό του (έναντι αντιτίμου προφανώς) σε άλλο ενδιαφερόμενο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επ αυτού, μπορείτε να δείτε εδώ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μαΐου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μίλησε στο Show Must Go On για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και όλα τα προβλεπόμενα βήματα από την πλευρά του συλλόγου.

TAGS EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ