GAME NIGHT

Όλος ο Ολυμπιακός πέρασε από την Game Night

Όλος ο Ολυμπιακός πέρασε από την Game Night
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONTANTINOS BADOUNAS

H Game Night αποτέλεσε γι' ακόμη μία φορά την επιλογή των πρωταγωνιστών του αθλητισμού, καθώς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Μπάσκετ όλη ομάδα του Ολυμπιακού... παρέλασε από την εκπομπή.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 81-73 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ και κατέκτησε το τρόπαιο για 10η φορά στην ιστορία του και πρώτη φορά ύστερα από 11 χρόνια. Η Game Night με παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο, πιστή στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, σας προσέφερε μία πληρέστατη κάλυψη από τα "Δύο Αοράκια", όπου οι απεσταλμένοι του SPORT24, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος και Αλέξανδρος Τρίγκας μετέφεραν όλες τις εξελίξεις, σε συνεργασία φυσικά με το επιτελείο πίσω από τις κάμερες.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως γι' ακόμη μία φορά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αθλητισμού επέλεξαν την εκπομπή του SPORT24 προκειμένου να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μετά από μία επιτυχία τους. Από τους προέδρους της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μέχρι τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και τους παίκτες της ομάδας.

Την αρχή έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο 37χρονος φόργουορντ μίλησε για τη σημασία της κατάκτησης του τροπαίου, ενώ αποκάλυψε στους Παντελή Διαμαντόπουλου και Σπύρο Καβαλιεράτο πως έχει αποφασίσει ήδη για το μέλλον του.

Στη συνέχεια οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασαν τη χαρά τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναφέρθηκαν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξαν πως ο συγκεκριμένος τίτλος είναι η αρχή μίας νέας εποχής.

Από τη μεγάλη παρέα της Game Night και του SPORT24 δεν θα μπορούσαν να λείπουν κι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Οι Σάσα Βεζένκοβ, Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης προσέφεραν ένα πραγματικό... ρεσιτάλ, με τρομερές ατάκες τόσο για τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, όσο και για τη μεταξύ τους σχέση. Ειδικά η "εισβολή" του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και η ατάκα "Ήρθα να φωνάξω τα παιδιά για φωτογραφία" στον Παντελή Διαμαντόπουλο έδωσε τον τόνο μίας ξεχωριστής βραδιάς για τον Ολυμπιακό.

Last but not least, φυσικά, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε, όπως συνηθίζει άλλωστε, με ειλικρίνεια. Παραδέχθηκε πως ανακουφίστηκε από την κατάκτηση του τροπαίου, αφού η πίεση στον Ολυμπιακό είναι τεράστια, αλλά όταν θες να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο οφείλεις να ανταπεξέρχεσαι σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Η Game Night αποτελεί, δίχως αμφιβολία, και την προτίμηση των φιλάθλων για την αθλητική ενημέρωσή τους, αφού γι' ακόμη μία φορά η εκπομπή μπήκε στις τάσεις του Youtube και απέδειξε πως έχει γίνει... τάση για κάθε έναν που αγαπά τον αθλητισμό. Χωρίς φανατισμό και υστερίες. Μόνο με αγάπη για τον αθλητικό.

Game Night, τα αθλητικά βράδια, τα ζούμε μαζί.

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ