EUROLEAGUE

Όλα για όλα με Ολυμπιακό

Όλα για όλα με Ολυμπιακό
Ηλιάδης

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε το μεσημέρι από το Τρεβίζο και ξεκινάει την Πέμπτη προετοιμασία για Ολυμπιακό

Από την περασμένη εβδομάδα άλλωστε και μετά την ήττα στην Μόσχα από την Ντιναμό οι όποιες ελπίδες πρόκρισης είχαν απομείνει για περαιτέρω πορεία στην Ευρωλίγκα εξανεμίστηκαν με το βάρος να πέφτει αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα με πρωταρχικό στόχο την έξοδο και πάλι στην Ευρωλίγκα.
" Κοιτάμε πλέον το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό", τόνισε χθες μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπενετόν Τρεβίζο ο Γιώργος Καλαϊτζής που αρνήθηκε να χαρακτηρίσει ως τελικό το ντέρμπι της Κυριακής λέγοντας: " Οι τελικοί είναι στο τέλος. Αυτό είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι", με τον Γιάννη Γιαννούλη να προσθέτει: " Όταν το παιχνίδι έδειξε να χάνεται, δοκιμάσαμε ορισμένα σχήματα εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρέπει ο κόσμος να έρθει κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει γιατί ήρθε μέχρι το Τρεβίζο και πραγματικά η καλύτερη στιγμή ήταν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μετά το τέλος της αναμέτρησης".

Από την πλευρά του ο Κέβιν Φλέτσερ κατά την σημερινή άφιξη της αποστολής του Άρη στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης τόνισε για την μάχη της Κυριακής πως: " Η ήττα μας από την Μπενετόν ανήκει στο παρελθόν με την προσοχή μας να στρέφεται στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό όπου θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Πως όμως είδε τον Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του την Μπενετόν ο Νίκος Ζήσης; Ο διεθνής μας πλέι μέικερ τόνισε σχετικά πως: " Νομίζω ότι οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου κρίνεται η δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Ο προπονητής του Άρη μοίρασε τον χρόνο σε αρκετούς παίκτες προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό", και συνέχισε: " Είναι ένα παιχνίδι όπου ο νικητής του θα κατακτήσει την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και θα του δώσει ένα πλεονέκτημα έδρα για τα ημιτελικά. Ένα σημαντικό στοιχείο είτε μιλάμε για το Αλεξάνδρειο είτε για το ΣΕΦ που είναι δυνατές έδρες".

" Ο Άρης κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό χωρίς φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, το ίδιο και ο Άρης είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Άρης είναι καλός αμυντικά, ο Ολυμπιακός επιθετικά αλλά νομίζω ότι ο Άρης έχει την δυνατότητα να επιβάλλει τον ρυθμό του, να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ και να πλησιάσει πιο κοντά στη νίκη".

Ρεπό το απόγευμα
Στα αγωνιστικά ο Αντρέα Ματσόν αποφάσισε για το απόγευμα να δώσει ρεπό στους παίκτες του θέλοντας να τους ξεκουράσει και να ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους για αύριο το πρωί όταν και θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για την μάχη της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών, τόσο ο Σπύρος Παντελιάδης, που χθες στο Τρεβίζο 4 λεπτά πριν το ημίχρονο, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού, όσο και ο Μάικ Ουίλκινσον που είχε μείνει εκτός αποστολής λόγο ίωσης.











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ